NOGOMETAŠI CRIKVENICE U POLUFINALU KUPA
Objavljeno: 10.10.2016.

Uspješna serija od četiri vezane utakmice nogometaša Crikvenice bez poraza, donekle je pomućena podjelom bodova u Otočcu. I da stvar bude gora, momčad je vodila jako dugo (i sa igračem više), da bi izjednačenje uslijedilo u sudačkoj nadoknadi. I to nije sve ! Nakon tog pogotka Otočac je mogao doći i do troboda, što bi bilo krajnje nepravedno. Crikvenica je naime tijekom utakmice čak tri puta pogodila vratnicu, imala je šansi (kao i Tomac kod domaćina).

Pod Kotorom se spremaju za nove izazove. Već u srijedu (15:30h) Crikvenica odlazi na Oštro. Prvi puta nakon preimenovanja igrališta u stadion Milana Ružića Minte (veterani Crikvenice igrali su na svečanosti preimenovanja), seniorska Crikvenice igra utakmicu poluzavršnice sa domaćinom.

Dugo već Crikvenica nije došla tako daleko u kupu, pa je ovo prilika koja bi se trebala iskoristiti.

Ostala tri para su Krk - Vihor, Grobničan - Draga, Lokomotiva - Halubjan i ove utakmice se igraju u utorak (11.10) u 15,30 sati.

Već u subotu za nogometaše Crikvenice nova su iskušenja na Gradskom stadionu. Gostuje novak u ligi, visokoplasirani Cres, sa kojim je Crikvenica igrala i u pripremama.

Pobjeda za priključak solidnoj sredini ljestvice...

 

 

S. Lončarić