NOGOMET - Dva poraza pionira Crikvenice na Bahalinu
Objavljeno: 12.10.2016.

Remi kadeta sa Lošinjom

U natjecanju 1. Omladinske lige, skupina B za pionire u 5. Kolu nogometaši Crikvenice su poraženi na Bahalinu 6:0. Crikvenica je igrala u sastavu: Tomić, Domijan, Kunej, Krmpotić, Bajrami, Deželin, Brkljača, Šušnja, Knećević, Hajrić i Mehmeti.

 

U ovoj konkurenciji  Crikvenica je na posljednjem mjestu, sa -1 bodom i gol-razlikom 3:26.

Malo bolje su prošli mlađi pioniri, koji su također poraženi, ali sa rezultatom 2:1 od istog protivnika. Gol za Crikvenicu je postigao Travaglia (48).

Crikvenica je igrala u sastavu: Dimec, Albreht, Ferenčić, Đurić, Krizman, Knez, Švast, Travaglia, Ferenčić, Pavlović, Nekić, Udovičić, Matejčić.

U ovoj konkurenciji Crikvenica je također na posljednjem mjestu sa -1 bodom i gol razlikom 4:14.

Kadeti Crikvenica odigrali su na Gradskom stadionu nerješeno sa Lošinjom 0:0 i došli do svojeg drugog prvenstvenog boda, ali posljednje mjesto nije  izbjegnuto. Crikvenica je u konkurenciji 12 klubova na posljednjem mjestu sa 2 boda i gol-razlikom 1:10.

U ovoj utakmici Crikvenica je igrala u sastavu, Mum, Čor (od 45. Šćurić), Jurčić, Petrović, Prpić, Rikel, Škoro, Babić, Lekaj, Svetić.

Utakmicu je obilježilo i nekoliko nesportskih poteza, nažalost u redovima domaćih nogometaša.

Uz tri žuta kartona Škoro (54), Svetić (60), Rikel (63) dodjeljen je i jedan crveni karton. Iako je u igri proveo samo 17 minuta nije se pretjerano proslavio. U 62. minuti utakmice udario je protivnika u glavu najprije laktom, a potom nogom u potkoljenicu. Isključen je a disciplinska komisija izrekla mu je kaznu prema Disciplinskom pravilniku (član 57) od 4 utakmice zabrane igranja.

Nije dobro...

 

 

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top