SAVATE KLUB REFUL - Mali klub za velike domete
Objavljeno: 21.10.2016.

Na otvorenom Kupu Hrvatske za kadete u Varaždinu, nastupili su i savate borci Refula iz Crikvenice. Sa sjajnim uspjehom...

U konkurenciji mlađih kadeta, Rene Kaliman (-45 kg) je osvojio zlatnu medalju. Brat i sestra Mikulić penjali su se također na postolje.

Jan Mikulić mlađi kadet, pobijedio je u kategorji (-30 kg) i osvojio zlatnu medalju, dok je njegova sestra, kadetkinja Petra Mikulić (-40 kg) osvojila treće mjesto.

Savate klub Reful iz Crikvenice vodi Ivica Manestar, viši sportski trener za borilačke vještine, koji je diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U radu mu pomaže Luka Visković.

Reful održava treninge u dvorani OŠ Vladimira Nazora u Crikvenici utorkom od 15,45 do 17,15 sati, te subotom od 9 do 10,30. U klubu redovito trenira 25 djevojčica i dječaka.

U Refuliu imaju ambiciozne planove za naredno proljeće. U tijeku su pripreme za veliki Crikvenica savate open, koji će se održati nakon Skupštine kluba u travnju 2017. godine. Za turnir kreću pozivnice u više od 20 zemalja, a u preliminarnim razgovorima iz kluba  su uspostavljeni kontakti sa predstavnicima Rusije, Velike Britanije, Italije, Slovenije..

Trener Manestar i Predrag Šimunec su i treneri raprezentacije Hrvatske, koja je sa velikim uspjehom nastupila na upravo završenom Svjetskom prvenstvu održanom u Varaždinu.

 

 

S. Lončarić 


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top