NOGOMET - NI 0:3 NIJE BILO DOVOLJNO ZA TROBOD
Objavljeno: 24.10.2016.

Nakon sat vremena zanimljive utakmice sa dominacijom Crikvenice izražene sa tri senzacionalna pogotka, na Lonji je moglo početi slavlje.

0-1 U 21. sekundi Rubčić je najavio mogućnost uspjeha na Hreljinu..

0-2 U 35. minuti gostujući navijači su gol Butorca dočekali kao najavu sigurne pobjede...

0-3 U 51. Buršić je poentirao, a slavlje tridesetak naših sugrađana moglo je početi, ali...

Momčad bivšeg trenera Crikvenice Marina Mikca, započela je nemoguću misiju lovom na visoku gostujuću prednost.

1-3 U 58. nakon gola A. Petrovića prvi komentar gostujućih navijača - „Moraju i oni dati gol, još je ionako samo pol ure do kraja..“

2-3 U 77. Lončar je novi srijelac domaćina, koji je za ovu utakmicu prodao 84 ulaznice, trideset više nego inače ! Komentari su nešto tiši – „Dobro je, skoro će kraj !“

3-3 U 84. opet Lončar. Komentar - tišina, slika bez tona, muk na tribinama u redovima Kiraca.

Gabrijel Kregar ipak svira kraj !

Opet aktualni komentari, ali i činjenica da bi velika većina igrača, struka, navijači bila zadovoljna sa ovim rezultatom uoči utakmice, ostvarenim na teškom gostovanju, sa momčadi iz vrha ljestvice.

I što je najvažnije – niz od sedam uzastopnih utakmica Crikvenice bez poraza nije prekinut. Pet prvenstvenih i dva kupa...

Liga je jako izjednačena i upravo zbog te činjenice bole neuspjesi protiv oba predstavnika Ličko-senjske županije, kao i najnoviji gubitak bodova na Lonji.

Crikvenica je na drugom mjestu, ali drugog dijela ljestvice. Pet bodova iza Rudara, a isto toliko bodova od kritične zone ispadanja.

10. CRIKVENICA 9 3 3 3 20:14 12 (44,4%)

Slijedeće subote u 15,30 (posljednja u tom terminu prije pomicanja kazaljke na satu) na Gradskom stadionu gostuje atraktivni sastav Grobničana.

CRIKVENICA: Srok, Merle (od 80. Mijolović), Vukelić, Smojver, Imamović, Rubčić, Buršić, Kuna, Xheladini (od 54. Mazzarolli), Butorac, Simanović.

 

 

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top