Svi naslovi odlaze u Zadar

Dvodnevno prvenstvo Hrvatske održano u akvatorijima Costabelle u Rijeci, te u Jadranovu, a u organizaciji SRD 3. Maj iz Rijeke, završeno je potpunim uspjehom ribiča iz SRD Zubatac iz Zadra. U obje konkurencije nastupilo je po 24 natjecatelja, koji su lovili sa kraja. Novi državni prvaci su Tea Radil, naša proslavljena ribarica, koja sada lovi za Zubatac Zadar, te Dubravko Pejdo iz istoga kluba.

U muškoj konkurenciji ulovljeno je 1435 riba u ukupnoj težini od 47,625 kg. Najveću ribu, tešku 291 gram ulovio je Nino Jukić (Zubatac Zadar), dok je najveći ulov, ribu tešku 183 grama u ženskoj konkurenciji imala pobjednica Tei Radil. U ženskoj konkurenciji ulovljeno 770 riba u ukupnoj težini od 24,639 kg.

Rezultati – muškarci: 1. David Bajlo (Zubatac-Zadar), 2. Arsen Radinović (Kantrida-Rijeka), 3. David Bajlo (Zubatac-Zadar),,, 20. Siniša Budisavljević (Tunera-Jadranovo). U ekipnoj konkurenciji pobjednik je Zubatac-Zadar, ispred dva sastava Kantride iz Rijeke.

Žene – 1. Tea Radil (Zubatac-Zadar), 2. Milena Maretić (Meduza Rovinj). 3. Ardena Bajlo (Zubatac-Zadar)...6. Mirjana Pobor (Oslić- Selce)..8. Dijana Lukšić (Arbun-Crikvenica). U ekipnoj konkurenciji prva dva mjesta osvojile su natjecateljice SRD Zubatac iz Zadra.

 

 

S. Lončarić