Nova pobjeda uz sigurnu igru Crikvenice

CRIKVENICA Gradski stadion. Gledalaca. 120. Sudac: bojan Sobol (Hraljin). Pomoćnici: Bogičević – Badjuk.

Strijelci: 0:1 – Pilčić (13), 1:1 – Merle (22), 2:1 – Vukelić (45), 3:1 – Butorac (68).

CRIKVENICA: Srok, Vukelić, Smojver B. Imamović (od 60. A. Imamović), Rubčić, Buršić (od 90. Firkelj), Merle (od 66. Xheladini), Frančišković (od 56. Mazzarolli), Kuna (od 87. Mijolović), Butorac. TRENER: Josip Vukelić.

GROBNIČAN: Herman, Jovanović, Golić, Vukelić, Poropat, Sharbini (od 70. Conjar), Pilčić, Fučak (od 46. Prtenjača), Furijan, Linić (od 77. Iskra). TRENER: Dušan Gruevski IGRAČ UTAKMICE: Ivan Butorac.

Zaslužena pobjeda domaćina u utakmici koja je obilovala dobrim potezima, ali i promašajima s obje strane. Kod gostiju najviše prilika imao je Ahmad Sharbini, ali od čak tri odlične prilike niti jedna nije završila kao udarac u okvir gola domaćina. Prvi u vodstvo dolaze gosti s Grobnika. Poropat probija lijevu stranu domaćina, ubacuje u kazneni prostor,a na lopti je najbrži Pilčić za 0-1. Crikvenica izjednačuje nakon samo 10 minuta, Simanović lomi na desnoj strani gostiju Golića, a Merle gura loptu u mrežu za 1-1. U 27. minuti utakmice napadači Crikvenice ulaze u kandidaturu za nagradu „Ilija Sivonjić“. Rubčić ponovno „maltretira“ Golića, koji je tokom cijelog prvog poluvremena imao strahovitih problema obuzdati igrače Crikvenice, prekratak na lopti je Imamović, a udarac sa svega 2-3 metra neometanog Buršića završava u stativi. Pred kraj prvog dijela domaćin dolazi do vodstva.

Odlično izveden slobodan udarac Rubčića pogađa glavu Vukelića, a isti loptu preusmjerava u mrežu gostiju. U 68. minuti, kapetan Butorac kapetanski lovi na spavanju Hermana za konačnih 3-1.

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top