Dok je seniorska ekipa Murvice kretala prema Sv. Nedjelji, mlađe kadetska ekipa odrađivala je dvije utakmice 1. Hrvatske mlađe kadetske lige, odgiravanjem drogog kruga u Malinskoj.

Mlade uzrasne kategorije Murvice već su godinama ponos kluba i Crikvenice i u pravilu su sudionice završnih natjecanja RSH. Tijekom godine ekipa trenera Zvonimira Kutije igra Županijsku ligu RS PGŽ, kao i 1. HMKRL.

Ovaj tjedan u krugu koji se je igrao u rukometnom centru na Zlatnom otoku Murvica je pobijedila Samobor 14:13 (7:5), dok su drugu utakmicu odigrale neriješeno sa Trešnjevkom 19:19 (7:9).

Iako su osvojile tri boda i nisu poražene trener Kutija ne krije žal za izgubljenim bodom sa Trešnjevkom. Sa druge strane ekipa je pokazala ozbiljnost i karakter jer je protiv „zelenih“ stizala prednost i uspješno stigla do korektnog rezultata.

MURVICA: Tomić, Matijašić 14 (3), Talan, Nika Car 4, Patricija Car 8 (1), Lončarić 7 (3), Krešić, Butorac-Brerer, Ljubanović, Frković, Tomičić, Vidović, Miculinić, Rajković. TRENER: Zvonimir Kutija.

Nakon ozbiljnije povrede (lom ruke) među vratnice se je vratila velika golmanska nada Murvice Paula Tomičić.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top