Rukomet - suci skrojili nervozu i pogurali goste
Objavljeno: 14.11.2016.

RUKOMET
SUCI SKROJILI IZAZVALI NERVOZU I POGURALI GOSTE

CRIKVENICA 25 (14)
MLADI RUDAR    28 (17)

CRIKVENICA Gradska sportska dvorana. Gledalaca:100.Suci: Derušek .Stojanović (Zagreb).

CRIKVENICA: Dr. Sertić, Daskijević 8 (3), Mijić, Da. Sertić 3, Stupar,  Derossi 8, Huljina 2, Karaula, Benić, Stanić 2, Kapelari, Mazzarolli 2, Banušić, Dokoza.

MLADI RUDAR: Jajčević, Vlačić, Gajica 3, Dukić, Mileta 6 (5), Bonić 3, Lovrinović 7, Šehić, Juričić, Francetić, Ratkajec 4, Griparić 4, Brajnović, Bučaj  1, Kostić.

Sedmerci: Crikvenica 4 (3), Mladi rudar 5 (5).
Isključenja: Crikvenica 8 minuta, Mladi rudar 8.

Gostima koji imaju široki roster dobrih igrača i momčad su iz gornjeg dijela ljestvice, nije trebala sudačka pomoć kao u ovoj utakmici. Crikvenica je osim u početku kada je zaostala 1:5 uspostavila ravnotežu i stizala stalno vodstvo gostiju. Odlični Daskijević, Derossi i Huljina, gospodar obrane, odigrali su ravnopravno sa gostima sve do sredine nastavka, kada su nesigurni suci izazvali nervozu na parketu. Nakon iskjučenja Huljine, a potom i trenera Egona Paljara domaća momčad je ostala na terenu sa dva igrača manje, a to je u fazi hvatanja reultata bilo presudno. I usprkos nedaćama. sa malo više koncentracije u završnice Crikvenica je mogla postići i bolji  rezultat.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top