Dani Smojver zaprosio djevojku na stadionu
Objavljeno: 17.11.2016.

Nogometaši Crikvenice tražili su se ulaskom u prvenstvo. Usprkos rano započetim pripremama, rezultati Kiraca su izostali i trener Goran Gajsler je odstupio. Nakon njega, po starom receptu uskočio je dežurni spasititelj Marko Prpić, predsjednik i trener Crikvenice i Bunjevac-Gavrana, kluba iz Krivog Puta. Nakon dva kola na trajno žareću trenersku klupu kluba ispod Kotora vratio se je Josip Vukelić-Pićo koji je Crikvenicu vodio i u prošlom prvenstvu.

Dani Smojver dugi niz godina, uz kraću epizodu u Turbini iz Triblja, nosi dres Crikvenice. Čak ne ni malo, već mnogo - 18 godina. Vezan je uz klub dugom obiteljskom tradicijom. Otac Dino aktualni je dopredsjednik kluba i igrač trofejne Crikvenice na sličnim igračkim mjestima.

Korektan položaj Crikvenice na ljestvici i završnicu prevenstva u kojemu su ostala još tri jesenska kola, Smojver ocijenjuje

– „Igramo mirno i bez opterećenja. Ostaje žal za nekim olako propuštenim bodovima, posebno u susretima sa oba kluba iz Ličko-senjske županije. Sa punim plijenom protiv Otočca i Nehaja sada bi bili na vrhu. Gostovanje u Fažani iznenada se je zakompliciralo zbog neigranja Bernarda Imamovića, koji će izostati iz momčadi do kraja prvenstva. Utakmice sa Mladosti, Halubjanom i Vinodolom u posljednjem kolu na Bahalinu, trebale bi pojačati bodovni saldo za zaključenje dobre sezone, koja je iza nas. Mnogo smo dobili sa pomoćnim terenom, odličnom umjetnom travom i reflektorima, koji nam omogućavaju treniranje u većernjim satima, jer dosta igrača radi.“

Dani Smojver je u ovom prvenstvu odigrao 901 minutu, propustivši samo dvije utakmice. Listu igrača sa provedenim vremenom na terenu na kojoj se nalaze 22 igrača predvode golman Sandro Srok i kapetan Ivan Butorac sa 1080 minuta, slijedi Rubčić 1067, Kuna 1028, Buršić 106, Merle 1014, Imamović 905...

Nakon utakmice sa Funtanom na Gradskom stadionu u Crikvenici dogodio se je izuzetno zanimljiv događaj. Ne jako čest ni u svijetu, ali na ovim prostorima jedinstven.

kate reci da

U kasnim večernjim satima, uz pomoć kapetana Ivana Butorca i suigrača Gorana Kune, na terenu je pripremljena jedinstvena dekoracija od 250 upaljenih svijeća sa znakovitom porukom.

Dani Smojver inače magistar građevine, zaprosio je djevojku sa „Kate, reci da“ koja je postala atrakcija na stadionu, vidljiva sa svih viših pozicija u gradu. Kate je bila oduševljena – i naravno odgovorila je potvrdno.

Trener Crikvenice Josip Vukelić duhovito je prokomentirao ovu akciju svojih igrača – „Koliko su dali truda paleći više od 250 svijeća poruke,  dobili su upale mišića, pa im je i nastup u Fažani upitan. Možda su i morali padati na koljena dok se Kate nije udobrovoljila“.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top