Košarka - djevojčice - povijesna uvertira
Objavljeno: 18.11.2016.

KOŠARKA - DJEVOJČICE
POVIJESNA UVERTIRA ZA PAMĆENJE

Liga mlađih kadetkinja
ARX Crikvenica 101 - Mlakasport Rijeka 29

Košarkašice ARX Crikvenice na pravoj utakmici predstavile su se u punom sjaju. Autor novog ženskog košarkaškog čuda, trener Krešimir Kozlevčar nakon utakmice je ponosno izjavio:
„Utakmica koja nam je jako puno značila. Prije svega zbog čitavog ljeta treninga koje su cure marljivo odrađivale i trnovitog puta koji nas je zadesio na početku ove sezone. Treba naglasiti i da smo igrali u našim novim dresovima koji su nam sponzorirali Hoteli Jadran Crikvenica i mislim da smo opravdali uloženo povjerenje!

Nakon dosta promjena sastava ekipe od lani "nove" cure pokazel su da se na njih treba ozbiljno računati! "Starije" cure dale su ozbiljan ton utakmici te neke i u svojoj prvoj službenoj utakmici zabile i iznad očekivanja Lončarić (10), Gulin (8), Antak (2) Hana Baričević, tu su i "mlade nade" Nika Šnjarić, Lucija Gržac, Rea Vukić (3) i lavice Benić Carmen i Antea Vukić (1) koja igra sa tolikom sigurnošću da iznenađuje podatak da se radi o curi rođenoj 2006. godine.

Veseli i 24 koša Lorene Ahel, 12 standardno dobre Srdoč te naše prve violine Elene Peričić koja je u ovoj utakmici zabila 45 koševa (4 trice). (nažalost jedan koš manje od trenera ali možda jednom pređemo i 45 :)). Ovo je i povjesna utakmica za naš klub koji je nakon tri godina postojanja po prvi puta na utakmici prošao 100 koševa. Kako to i biva filmski na 99 Peričić krade loptu i polaže za rekordnih 101.

Treba naglasiti i za one koje se ljute zbog utakmice (rezulata) poruku našeg jedinog i najvećeg Dražena.

Nemilosrdnost: Svojoj Šibenci je ubacio u prvoj utakmici 56 koševa
''Ne, nije mi teško. Uspomene su uspomene. Ljubav je ljubav, ali na terenu nikoga ne poznajem. Dat ću im opet budem li mogao.''

S. Lonačarić