Murvica u srijedu igra polufinale kupa
Objavljeno: 29.11.2016.
Rukometašice Murvice će u srijedu, 30. studenoga (19,15 sati) u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici krenuti u obranu naslova pobjednica rukometnog kupa RS PGŽ.

U utakmici poluzavršnice Murvica u srijedu igra sa Omišljem. Pobjednice iz ove utakmice dočekuju pobjedničku ekipu iz drugog polufinalnog para.u kojemu se sastaju Liburnija Opatija i Senia. Murvica sa Ivanićem dijeli prvo mjesto na tablici Druge-lige-zapad, i u nedjelju (16,00) igra u Zaprešiću protiv istoimenih rukometašica. Posljednje kolo koje se igra idući vikend (10/11 prosinac) u Crikvenici, odlučujući susret igraju Murvica i Ivanić, koji će odlučiti o jesenskom prvaku Druge lige-zapad.

Rukometašice Murvice nakon utakmice sa Samoborom poklonile su svojem predsjedniku Damiru Ljubanoviću dres vratara Rijeke Andreja Prskala sa potpisima svih igrača Rijeke, znajući da im je agilni predsjednik, veliki navijač kluba sa Rujevice. Poklon i gesta ugodno su iznenadile Ljubanovića Inače sigurni golman Rijeke Andrej Prskalo nećak je uspješnog trenera Murvice Mladena Prskala, rukometnog reprezentativca i dugogodišnjeg igrača brojnih naših i inozemnih klubova, ali i RK Crikvenice.

S. Lončarić