Mlađe kadetkinje Murvice najavile veliki derbi
Objavljeno: 05.12.2016.
Vikend koji je iza rukometašica Murvice ostati će upisan kao jedan od najuspješnijih u relativno kratkoj povijesti ovoga kluba.
Dok je seniorska ekipa ostvarila i desetu uzastopnu pobjedu u Zaprešiću dominantnom i vrlo dobrom igrom, ali sa mnogo elemenata atraktivnosti, mlađe kadetkinje projurila su Velikom Goricom.
Igračice Murvice deklasirale su Udarnik iz Velike Gorice sa +16 (šesnaest) golova razlike, dok je protiv Ivanića bilo teže. Do odmora je ekipa Ivanića, čija će seniorska ekipa u nedjelju igrati protiv Murvice za prvo mjesto i jesenski naslov, pružala otpor (9:8), u nastavku je promjenom obrane došlo do velikog preokreta sa visokom pobjedom.

Rezultati: Udarnik - Murvica 10:26 (5:14), Murvica - Ivanić 21:14 (9:8).

MURVICA: Vidović, Tomić 3 (1), Matijašić 10, Talan 1, Nika Car 9, Patricija Car 3, Brkljača, Lončarić 1 (1), Ljubanović 1, Krešić 5, Lekaj 13 (1), Frković, Miculinić. Trener: Zvonimir Kutija.

Završnica PH se smiješi...
Manje smiješno, naprotiv vrlo ozbiljno bilo je nakon utakmice. Dilja Lekaj, najefikasnija igračica Murvice u Velikog Gorici, vozilom hitne medicinske službe prebačena je u Klaićevu. Nakon pregleda puštena je kući (lakši potres mozga), ali su posljedice utakmice i žara borbe, zdravstvene tegobe osjetile Nika Car i Ema Talan.

Ako se tome doda i ozbiljna povreda Ivone Skorić na seniorskoj utakmici u Zaprešiću, čiji je nastup protiv Ivanića jako upitan, nedjeljno gostovanje u predgrađima Zagreba završilo je nizom bolnih ozljeda.
Ali i maksimalnim bodovnim učinkom...

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top