Rukometni kup RS PGŽ pred završnicom
Objavljeno: 08.12.2016.
Rukometaši Selca porazom od Senja završili su ovogodišnji nastup u Kupu RS PGŽ. U cjelini - uspješno...
Momčadi koja je u stvaranju svaka službena utakmica odlična je prilika za uigravanje. Preskočena je jedna prepreka, ali je Senj ipak bio prejak.
U završnici kup natjecanja ostala je Crikvenica, koja će se 14.12. (srijeda) ogledati sa Kozalom u Dvorani Dinka Lukarića. Upravo sa Kozalom će rukometaši Crikvenici otvoriti proljetni dio nastavka prvenstva, koja je kalendarom natjecanja posljednja utakmica jesenskog dijela prvenstva.

U ženskom dijelu kup natjecanja preostalo je još samo finale u kojemu će se također iduće srijede, ali u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici prvi puta uopće susresti Murvica i Liburnija Matulji. Podjednice iz ovoga susreta ulaze u završnicu kupa među najboljih 16 ekipa u Hrvatskoj.
Rukometašice Murvice brane naslov pobjednica kupa RS PGŽ osvojen i prošle godine.

SELCE 24 (12)
SENJ 44 (24)

CRIKVENICA Gradska sportska dvorana Crikvenica. Gledalaca: 40. Suci: šunjić –Tomić (Rijeka).

SELCE: R. Antić 2, Pobor 1, Kabalin 4, Poštić 1, Čajić, J. Lončarić 2 (1), Piškulić 2, Krpan 1. Krišković 3, A. Antić 6 (1), S.Antić, Jeličić.
SENJ: J. Krmpotić, Štokić 2, I. Barbić 11, Krajcar 3, M. Krmpotić 2, F. Nekić 3, M. Nekić, Katulić 1, Zrinski, Mesić 4, Čulinović 2, Kremenić 1, Šojat 1, Sukurica 5 (1).

Sedmerci: Selce 4 (2), Senj 1 (1).
Isključenja: Selce 2 minute, Senj -.

S. Lončarić