Dvije visoke pobjede mlađih kadetkinja Murvice
Objavljeno: 12.12.2016.
Mlađe kadetkinje Murvice (2002. godište) igrale su redovito kolo lige RS PGŽ, u Centru Zamet u kojemu se igraju uvijek dvije utakmice. U oba nastupa igračice trenera Zvonimira Kutije ostvarile su dvije visoke pobjede.
Protiv Raba pobijedile su 18:4, a protiv Liburnija Matulja ostvarena je i druga visoka pobjeda 23:8.
Zanimljivo da su protekli tjedan igračice Murvice u utakmici 1. HRL za mlađe kadetkinje u Velikoj Gorici pobijedile Ivanić, kao najavu velikog derbija Druge HRL održane u nedjelju u Crikvenici.
Ovaj puta mlađe kadetkinje Murvice pobjedom protiv Liburnije-Matulja najavile su veliki finale kupa RS PGŽ, koji se igra u srijedu u Gradskoj sportskoj dvorani (19,30) upravo između ove dvije ekipe.

CRIKVENICA: Vidović, Matijašić 4, Miculinić 3, Lončarić 5, Lekaj 7, P. Car 2, N. Car 9, Frković 1, Rajković 6, Ljubanović 3. TRENER: Zvonimir Kutija.

Zanimljivo da su Rajković i Ljubanović najprije igrale u dvorani 3. maja na Kantridi za uzrast 2004. pa su dodatno dojurile na Zamet pomoći zlu ne trebalo starijim suigračicama. Murvica je još jednom dokazala svoju dominaciju u obje uzrasne kategorije u kojima se je isti dan natjecala. Rezultati na razini uloženog rada i organizacije kluba –sjajni.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top