Crikvencia se oprostila od Kupa
Objavljeno: 15.12.2016.
Malo je nedostajalo do popriličnog iznenađenja u polufinalu muškog rukometnog kupa RS PGŽ za 2017. godinu.
S obzirom na sadašnji igrački roster Kozale i Crikvenice favoriti su bili domaći rukometaši.Na terenu su se stvari odvijale ipak dosta drugačije od scenarija koji su pesimisti predvidjeli za momčad Egona Paljara koja je ipak u evidetnom podizanju forme. Minimalni poraz (32:31) djeluje obećavajuće, a sa ponekom tehničkom pogreškom manje rezultat je  mogao otići i na stranu gosta.

Kozala je povela u ranoj fazi igre (4:1), da bi u 16. minuti prednost i dalje iznosila -3 (11:8).

Sredinom drugog poluvremena zahvaljujući vrlo efikasnom Derossiju i Daskijeviću Crikvenica je sustigla rezultat (23:23), a onda su na semaforu počele da se brže okreću brojke na njegovom desnom dijelu, onom na kojemu se upisuju gostujući golovi.

U 52. minuti Crikvenice vodi i 27:30 i na pomolu je veliko iznenađenje. Nekoliko tehničkih pogrešaka i krivih dodavanja gostiju i serija 4-0 donosi Kozali prolazak u finale, gdje će se sastati Senj i pobjednik ovog susreta, mladi sastav sa Kozale.

KOZALA – CRIKVENICA 32:31 (17:15)
CRIKVENICA: Stupar, Daskijević 5, Mutiši, Mijić, Derossi 9, Da. Sertić 4, Karaula 6, Benić, Stanić 3, Banušić 2, Dokoza, Kapelari 2.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top