Predblagdanski nastupi mladih sportaša Crikvenice
Objavljeno: 21.12.2016.
Vikend uoči Božića obilježili su brojni nastupi mladih sportaša Crikvenice u raznim sportovima.
Svakako da je najzvučnije odjeknula vijest kod boljih poznavatelja rukometa o osvajanju prvog mjesta mlađih kadetkinja Murvice na velikom međunarodnom dvodnevnom Božićnom turniru u Poreču. U jakoj konkurenciji igračice trenera Zvonimira Kutije u sastavu Vidović, Matijašić, Miculinić, Lončarić, Lekaj, P. Car, N. Car, Frković, Rajković, Ljubanović, Tomić, Krešić, Tomičić, Talan i Brkljača bile su superiorne.
Najbolja vratarka je Paula Vidović, a igračica Antonija Matijašić.

Na 5.Dvoranskom prvenstvu Grada Rijeke, koje je završeno u nedjelju u Dvorani Mladosti u Rijeci vrijedi zabilježiti četvrto mjesto morčića (2007. godište), koji su osvojili četvrto mjesto.

U 1. HRLMK rukometaši Selca odigrali su dvije utakmice u kojima su poraženi od istarskih momčadi. Protiv Poreča poraženi su 30:9 (20:5), a Rovinj je bio bolji 23:13 (15:8).
RK Selce: Rakar, Baran 4, Micić 1, Miškulin 1, Pavličević 2, Marijanić 11, Lovrenović i Lozančić 3. TRENER: Ivica Antić.

Na Božićmom rukometnom turniru u Opatiji. okupile su se čak 54 ekipe. Primorska škola rukometa natjecala se je u muškoj konkurenciji godište 2006 i u kon konkurenciji od 11 momčadi igrači Darka Jelićića osvojili su šesto mjesto. U konkurenciji 2007 godište PŠR je zauzeo deseto od 11 mjesta. U konkurenciji 2008 godište, gdje se je natjecalo 15 momčadi PŠR je zauzeo deseto mjesto. PŠR je imao ekipu i u 2008 godištu za djevojčice gdje su osvojile ešsto mjesto od devet ekipa.

Aktivne su bile i odbojkašice. U konkurenciji djevojčica u skupini C Crikvenica je pobijedila Turnić 3:0.
I u konkurenciji mlađi kadetkinja Crikvenica je došla do pobjede protiv Grobničana 2:1 (16:25, 25:19, 25:19).
CRIKVENICA: La. Mađerić, Šimić, Butković, Skraljsky, Zoričić, Mamić, Lekaj, Tatar, Damijan, Lj. Mađerić, Maljković.TRENER:Alen Pavičić

U regionalnoj košarkaškoj ligi mlađih kadeta Crikvenica je poražena od Stoje 63:83 (16:25, 18:18,18:27, 11:13)
CRIKVENICA: Latin 16, Šulentić, Košćić, Vilušić 2, Đipalo 18, Car, Butorac 7, Maravić 3, Tomas 17.

Na velikom Croatia open 2016 održanom u Podsusedu nastupila su i dva natjecaelja iz mladog kickboxing kluba Intense sa odličnim uspjehom. U konkurenciji 613 natjecatelja iz 8 zemalja i 87 klubova bilo je mjesta na postolju i za Rene Kalimana i Paullu Klasnetić, učenike trenera Borisa Kalimana.

Rene Kaliman bio je prvi u kick-light konkurenciji - 47 kg kod kadeta, a drugi u light-contactu u istoj kategoriji.

Paulla Klasnetić osvojila je drugo mjesto u light-contactu -55 kg kod kadetkinja, a treće u istoj težinskoj kategoriji kod juniorki.

Odličan uspjeh ostvario je naš biciklist Alen Tomašev, član BK Crikvenica, koji je u Ronjgima osvojio prvo mjesto u okviru 3. kola MTB Zimske lige Istre i Kvarnera u konkuenciji seniora.

Protekli vikend na sportskim borilištima, dvoranama, pred rukometnim i malonogometnim golovima, ispod koševa, na tatamiu, u skoku iznad mreže i vrteći pedale ogledalo se je 144 mladih sportaša. Više nego uspješno...

Bilo bi dobro da pojedini gradski vjećnici povremeno otvore stranice crikvenice.hr kako bi mogli postavljati razumljiva pitanja na Gradskom vijeću. Ili da nakon naših najava tu i tamo pohode i neka od borilišta, na kojima se naši mladi sugrađani sa uspjehom natječu...

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top