Vaterpolisti ne priznaju zimu
Objavljeno: 11.01.2017.
Ulaskom u 2017. godinu vaterpolisti nisu stali. Sumirali su jesenske domete i nastavljaju sa aktivnostima.
I dalje prema svojim limitiranim uvjetima, bez zimskog bazena, prisiljeni su na odlaske u Rijeku, gdje sa mladim uzrasnim kategorijama odigravaju utakmice. Čak i međunarodne...
U bazenima na Kanatridi isključuje sve poveznice sa surovom stvarnošću i plivaju, igraju...A vani dere bura, na zaobilaznici na Lonji veliki minusi. Sibirski...

I nadaju se da će jednog dana uslijediti ukazanje bazena, koje se je na trenutak u Primorskim novitadima pričinilo kroničaru gradskog sporta.
U konkurenciji U-11 VK Crikvenica igrala je sa Opatijom, Paladom (Njivice), Delfinom (Rovinj) i Primorjem EB. Rezultati se u tom uzrastu ne vode.

U županijskom kupu VS PGŽ U-13 natječu se Primorje EB, Opatija, Palada, Lošinj Jazon, Delfin, Ljubljana Slovan i Pallanuoto Trieste, pa ove dvije momčadi natjecanju dodaju međunarodni karakter. U bazenu se odmah primjećuje koji sastavi rade preko zime u bazenima, odnosno momčadi koje dolaze na Kantridu samo vikendom (Lošinj, Crikvenica, Njivice).

VK Crikvenica priprema godišnju skupštinu i prigodnu svečanost, te prigodni bilten u kojemu će biti spomenuti svi oni koji su dali svoj doprinos da klub unatoč teškim vremenima i nedostatku uvjeta i dalje funkcionira.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top