Rukomet - odličan otpor nekompletne Murvice
Objavljeno: 25.01.2017.
Vrlo dobar otpor Murvice sa izrazitim  favoritkinjama iz Zagreba, s obzirom da su domaće igračice tek dva tjedna  u pripremnom  ciklusu za proljetni dio prvenstva.

Prvoj sedmorki nedostajala je i bolesna Ivana Jurčić.  Usprkos tome Murvica je na početku golom Petre Filipović povela 3:2. U seriji brojnih izjednačenja rezultata (8) domaće igračice dočekale su 22. minuti kada su se lokosice počele odvajati. Nekoliko zapaženih obrana imala je domaća vratarka Sara Mandekić, koja je obranila i nekoliko uleta i vrlo teških lopti. Ipak prevaga na utakmici bio je ulazak u navedenoj (22.) minuti Tee Pijević, koja je zamijenila Marinu Razum. Do kraja utakmice plavokosa golmanica Lokomotive obranila je 18 lopti.  Gledaoci su prepoznali igru Murvice, koja je vrlo tečna, sa minimalnim brojem tehničkih pogrešaka. U nastavku utakmice domaći trener Prskalo pružio je priliku svim igračicama kako bi osjetile draž igranja sa Lokomotivom. Praznik rukometa u jeku karnevalskih priredbi upotpunila je humanitarna nota utakmice. Svi su igrali za Dominikov osmijeh, koji se je na kraju utakmice priključio igračicama obje ekipe.
Pobjeda sporta i rukometa. Murvica već planira nove humanitarne akcije...

Osmina finala kupa RSH (ž)
MURVICA 16 (10)
LOKOMOTIVA 33 (15)

CRIKVENICA Gradska sportska dvorana. Gledalaca: 145. Sutkinje: Pahor – Trbović (Rijeka).

MURVICA: Antić (1), Kršul, Ljubanović, Papić, Skorić 5 (1), Smoljan, Filipović 5, Debelić 2, Lekaj 3 (2), Mandekić (7), Matea Pešut, Marta  Pešut, Grozdek 1, Poslek, Tus, Butković.
LOKOMOTIVA: Razum (5), Boras 5, Kajfeš  6, Blažek 1, Posavec 6 (2), Kragić 2, Lukić 4, L. Kalaus 1, D. Kalaus 1, Kapetanović, Zagorščak 1, Štefanac 2, Glavan 1, Prkačin 1, Pijević (18+1).

Sedmerci: Murvica 4 (3), Lokomotiva 2 (2).
Isključenja: Murvica -, Lokomotiva 4 minute.

S. Lončarić   


Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top