Povijesni sportski vikend crikveničkog kuglanja
Objavljeno: 27.01.2017.
Subota koja je pred nama donosi nekoliko zanimljivih nastupa naših sportaša. U Rijeci i Pazinu...
Košarkaši Crikvenice igraju možda i najzahtjevniju utakmicu dosadašnjeg tijeka A-2 lige. Košarkaši GHIA STAFFA iz Pazina osjetno su redizajnirali svoje redove i više nisu sastav koji olako prepušta bodove. Pogotovo ne u svojoj dvorani, što je prošli tjedan na svojoj koži osjetila i Pula 1981. Ipak igrači Crikvenice ne bi smjeli ostati kratkih rukava, jer momčad koja u svojim redovima ima braću Benić, Šamanića, Komadinu. Marunu, Modića, Bilalovića i društvo ne bi se smjela vratiti bez bodova, u borbi za jedno od prva dva mjesta.

Utakmica GHIA STAFF igra se u Pazinu u subotu u 20,30 sati.

Sa posebnom pažnjom pratiti će se povijesni nastup juniora kuglača KK Crikvenice, ove nedjelje (13,30) na kuglani Mlaka u Rijeci. Za KK Crikvenicu po prvi puta na prvenstvu Regije-zapad (međužupanijsko prvenstvo) zaigrati će Luka Šaban i Miroslav Mihetec. Tri prvoplasirana kuglača sa ovog natjecanja stiču pravo nastupa na PH u Slavonskom Brodu.

Mladi vaterpolisti nastavljaju svoje nastupa u okviru U-13 na bazenima na Kantridi. U subotu igraju dvije utakmice i to sa Primorjem EB i Lošinjom.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top