Igra se i u tjednu - rukometašice
Objavljeno: 02.02.2017.
Rukometašice Murvice i košarkaši Crikvenice pružiti će sportsko užitak ljubiteljima sporta u Crikvenici i tijekom radnih dana u ovom tjednu.
Rukometašice Murvice u punom su trenažnom procesu. Odbrojavaju se dani do početka prvenstva Druge HRL-zapad u koje Murvica kreće sa diobe prvog mjesta. A početak je pred vratima...

Već 12. (nedjelja) Murvica će dočekati gošće iz Siska, a u prva tri kola naše rukometašice čak tri puta igraju u Gradskoj sportskoj dvorani.

Nakon očekivanog poraza protiv Lokomotive u kupu, pred Murvicom su dvije provjere. Već u četvrtak u 17,30 sati Murvica će odigrati sa Seniom prijateljsku pripremnu utakmicu.

Zbog službenog puta u Dubai, u četvrtak neće biti u sastavu Marije Tus, našeg desnog krila. Proteklih nekoliko dana bila je spriječena i Ivana Jurčič, ali će protiv Senie biti spremna. U međuvremenu za Murvicu je registrirana Sabrina Spahić (11.12.1992), koja je već bila članica Murvice. Nakon odlaska iz Crikvenica branila je u Prvoj ligi u Orijent-Presoflexu i Umagu (na 28 % obrana), ali i u Piranu.

Protivnice Murvice u kupu, Lokomotiva iz Zagreba, na startu prvenstva pobijedila je u subotu u derbi susretu 1. HRL Koku +7 (28:21). Iduće srijede, generalku će rukometašice trenera Mladena Prskala odigrati u Rijeci u Centru Zamet protiv seniorki Zameta.

ČETVRTAK 17,30 – MURVICA – SENIA

Dan kasnije (petak) u 19,15 sati košarkaši Crikvenice igraju vrlo važnu utakmicu protiv Labina. Momčad Zorana Oštrića poražena je u paklenoj atmosferi u Pazinu. Na granici regularnosti...Srećom i ostali rezultati u ovom kolu su se poklopili, tako da je Crikvenica i dalje na drugom mjestu, ali sa opcijom u kojoj se više nema prava na kiks, posrtaj, poraz... A kola je sve manje - još šest.

PETAK 19,15 – CRIKVENICA – LABIN

S. Lončarić