Rukometaši završili sa prvoligaškim lutanjem
Objavljeno: 08.05.2017.
Rukometaši Crikvenica konačno mogu odahnuti. Iako to djeluje grotesno u trenucima kada je okončana još jedna agonija ispadanjem u još niži sustav natjecanja.

Bilo bi dobro da priča sada krene iz jednog novog, zdravog početka, obećavajućeg za mlade ljude koji vole rukomet, one koji ga igraju, ali i one koji ga dolaze gledati.

Vremena je jako, jako malo – jedva 133 dana do početka novog prvenstva kada bi se mnogo toga moralo znati. Jer trenutačno 8. svibnja zna se malo – ništa.

Tko će igrati, voditi klub, u kakvom stanju su mlađe uzrasne kategorije, kako će se slagati rukometna piramida. Mnogo pitanja traži i neke suvisle odgovore.

Na Kozali u posljednjem kolu natjecanja u 1. HRL-jug Crikvenica je nakon ozljede Sertića izgubila i najmanje šanse da imalo naudi mladom i potentnom domaćem sastavu.

Za to vrijeme u Karlovcu su domaćini slavili povratak u Premier ligu pobjedom protiv Buzeta. Trenerica Tanja Rašić na ramenima 1800 gledalaca, igrača i sa 25 bodova više od naše Crikvenice.

KOZALA 35 (18) - CRIKVENICA 29 (11)
RIJEKA Dvorana Dinko Lukarić. Gledalaca: 120. Suci: Bosak-Erceg (Varaždin).

KOZALA: Rak, Čačić 1 (1), Tubić, Pribanić 1, Kadić 1, Briški 3, Tomaš 8, Bartolović 1, Ćaćan, Milih 6, Islamović 4, Ljevar 4, Barišić 2, Pešić, Vozila 4 (1). TRENER: Alen Tomaš.
CRIKVENICA: Dr. Sertić, Daskijević 2, Da. Sertić 2, Huljina, Stanić 10, Kapelari 4, Karaula 3, Melon 4 (2), Benić. TRENER: Senko Smoljan.

Isključenja: Kozala 4 minute, Crikvenica 4 minute.
Sedmerci: Kozala 3 (2), Crikvenica 4 (2).

Nakon ozljede Damira Sertića na početku utakmice i minimalne nade gostiju da u susjedskom ogledu pokušaju na oproštaju od 1. lige doći do korektnog rezultata ostale su samo na željama.

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top