Mlađe kadetkinje Murvice igraju 9-12 mjesto
Objavljeno: 10.05.2017.
Na prvenstvu Hrvatske u rukometu za mlađe kadetkinje završena su natjecanja po grupama. Murvica nije imala sreće sa ždrijebom, jer se je našla u grupi sa našom ponajboljom ekipom  u tom uzrastu Lokomotivom, te Petašon Vranjicom, koje imaju višegodišnju tradiciju sa mladim uzrastima i najbolja su ekipa Dalmacije.
Od prve utakmice nije krenulo dobro. Protiv Lokomotive Murvica je vodila skoro cijelo prvo poluvrijeme, na trenutke i +2 (7:9), ali se je krajem odmora ozbiljno ozlijedila Dilja Lekaj (kuk), te je prebačena na hitni trakt. U tom  trenutku Dilja je postigla već 6 golova i držala Murvicu u egalu.

Srećom ozljeda nije od najtežih, ali je za jednu od najspremnijih igračica Murvice  na prvenstvo to značio i kraj natjecanja.

Utorak kasno navečer Murvica je pobijedila Loniu 21:18 (7:10). Najefikasnije igračice bile su Matijašić (5) i Krešić (5).

Natjecanja se danas nastavljamo igranjem utakmica za poredak od 9-12 mjesta.

Murvica na ovom  prvenstvu igra u sastavu: Vidović,Tomić,Matijašić 13, Talan 2, N. Car 1, P. Car 3, Brkljača, Lončarić 7 (3), Ljubqnović, Krešić 7, Lekaj 6 (1), Butorac-Breber, Tomičić, Frković, Miculinić 1.

Kriterij suđenja je vrlo strog i oštra igra se vrlo rigorozno sankcionira. Ilustracije naše igračice su u prve dvije utakmice bile isključene 30 minuta. Krešić i P. Car 10 minuta, Lončarić 4, te Matijašić, Talan i N. Car 2 minute od 80 minuta igre. Praktično –pola efektivnog vremena provele su na klupi za kanžnjene igračice.

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top