Boćari pred posljednjim kolom odluka
Objavljeno: 19.06.2017.
Iza boćara Sv. Jakova uspješan je vikend. Pobjeda prvog sastava u Puli omogućila je sjajnu završnicu prvenstva u 2. HBL-sjever.

U subotu je na rasporedu posljednje kolo, koje će u Jadranovu dati odgovor o trećem mjestu u prvenstvu u ogledu „svetaca“ Jakova i Roka. Boćari iz Klane bi samo u slučaju pobjede u Jadranovu prestigli Sv. Jakov. Nakon slatke pobjede protiv Istra Aluminija 10:12 na vrlo zahtjevnom gostovanju u Puli, gledaoci će hit prvenstva, igrače Sv.Jakova moći pozdraviti i pomoći bodrenjem kako bi sezonu završili na najbolji način – pobjedom i trećim mjestom (iako teoretski i drugo nije nemoguće dohvatiti!). Naime, Sloga je bod ispred, a u subotu dočekuju upravo Istra Aluminij.

Visoku pobjedu ostvarila je i druga momčad Sv. Jakova II u natjecanju 3. ŽBL Rijeka, primorje, otoci visokom pobjedom protiv Krimeje 18:2.

U posljednjem kolu Sv.Jakov II gostuje u Rijeci protiv Mario Gennaria II.

U 1. ŽBL Gornji kraj - Ladvić je otpremio Kostrenu u Žuknicu sa maksimalnom pobjedom 22:0, ali prvi preduvjet za eventualno iznenađenje u posljednjem kolu je otpalo, jer je Kastav prošao Zagonom 8:14. U posljednjem kolu Gornji kraj Ladvić gostuje na Lošinju kod Lošinja 90, dok će Kastav proslaviti naslov protiv Škrljeva.

U Primorskoj ligi završena su natjecanja. Drivenik je novi prvak, koji je stekao pravo prelaska u 3.ŽBL Rijeka, primrorje, otoci. Naši predstavnici su u posljednjem kolu postigli slijedeće rezultate: Drivenik – Sv.Jelelna 8:8, dok su Ledenice pobijedile Selce 10:6.

S.Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top