Pehari HNK Rijeka večeras na trgu Stjepana Radića
Objavljeno: 29.06.2017.
Ovogodišnji prvaci države u nogometu, ali i pobjednici Kupa NSH, HNK Rijeka, izložiti će svoje pehare na našem prekrasnom Trgu Stjepana Radića.

Lijepi i prije svega vrijedni pehari kreću u obilazak regije upravo sa pravog mjesta. Kako klub sa Rujevice ima veliki broj pobornika i štovatelja u Crikvenici i okolici, prilika da se još jednom ljubitelji sporta kojih je u našem gradu prepoznatljivom po sportu itekako mnogo, uvjere u stvarnost projekta koji je saživio u našoj regiji. Bez obzira na klubsku pripadnost i podijeljenost naših mještana, ali i međusobnu kulturnu i sportsku toleranciju, vrijedi prošetati do grada večeras, poslije 18 sati.

Nogometaši Crikvenice i Rijeke imaju popirlično poveznica i dugi su niz godina povezani, iako su obzirom na udaljenost nedopustivo i malo.

Crikvenica i Rijeke čak su igrali i službenu utakmicu (kup, 2004. godine), a ne mali broj igrača koji je krenuo sa Gradskog stadiona u Crikvenici stigao je do Kantride, ali i obratno...

Lukarić, Strga-Čubranić, Ivan-Car Solarić, ml. Nikica Milenković-Dido, Ivan Katnić-Aje, sa druge strane trener Rubčić, Skočić...

(sl)

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top