Sve bistrija situacija na gradskom stadionu
Objavljeno: 26.07.2017.
Početak priprema pod Kotorom odvija se iznad svih očekivanja – vrlo korektno. Uz dobru posjetu treninzima, ozbiljan pristup i podosta novih lica.

Prijelazni rok je tek na svom početku, bolje rečeno prošla je tek trećina vremena u kojemu igrači mogu prelaziti slobodno iz kluba u klub. Upravo iz tih razloga najava čvrstih (fiksnih i potvrđenih) dolazaka i nije umjesna. Rakova djeca...

Trener Teo Ivić pohvatao je vrlo brzo konce i naziru se konture ovogodišnje momčadi, pred kojom su vremenski skoro istovremeno 3 zadatka. Kreće se u dva kupa i prvenstvo. U prvom planu je svakako prva utakmia pretkola kupa NSH koja se igra 23. kolovoza sa Bjelovarom, čak desetak godina starijim klubom od naše Crikvenice.

Danas bi se na treningu trebao pojaviti još jedan kapitalac – Damir Radomir dosadašnji igrač Opatije.

Složen je i kalendar utakmica. Prvi su na redu nogometaši novog, vrlo ambicioznog MŽL ligaša Vihora iz Baške. Utakmica se igra u subotu u 18,45 sati na Gradskom stadionu.

Idući protivnici su redom Nehaj (2.8.), pa tradicionalni turnir NK Bunjevca-Gavran u Krivom putu (5.8.), susret sa Kraljevicom (9.8.), utakmica sa Naprijedom (12.8.) i sa susjedima iz Novog Vinodolskog (16.8). Slobodan je još termin od 19. kolovoza za koji se traži sparing-partner. Domaćinstva nisu utvrđena, ali će Vas crikvenica.hr pravovremeno o tome obavijestiti.

Prva službena utakmica je kup sa Bjelovarom, 23. kolovoza na našem stadionu. Subotu nakon te utakmice počinje prvenstvo.

S. Lončarić