Konačno prva pripremna utakmica nogometaša
Objavljeno: 31.07.2017.
Iako su u subotu nogometaši Crikvenice nakon brojnih odrađenih treninga trebali odigrati i prvu pripremnu utakmicu sa Vihorom iz Baške novim članom MŽL NS Rijeka, utakmica je dosta kasno odgođena, pa više nije bilo manevarskog prostora za medijsku objavu odjave.

Srce je turističke sezone, a gosti nisu mogli doputovati zbog oskudnog broja spremnih igrača za put. Odgoda koju nažalost vše nismo mogli ispratiti, tako da je na Gradski stadion ipak stiglo nekoliko neupućenih znatiželjnika. Treninzi su jedno, utakmice pa makar i prijateljske nešto sasvim drugo...

Nova utakmica igra se već u utorak (1. kolovoza) pod Nehaj kulom sa početkom u 18,30 sati protiv uskoka koji su u subotu igrali u Otočcu svoju prvu utakmicu (1:1).

Danas će se sa početkom u 18,00 sati na kultnoj Kantridi održati Plenum klubova MŽL NS Rijeka, na kojemu će se utvrditi tehnički detalji vezani za slijedeće prvenstvo (Bergerovi brojevi, početak lige, kotizacija...). Naša stranica objaviti će već sutra raspored napih nogometaša u jesenskom dijelu prvenstva.

Sa druge strane privode se kraju pregovori za upražnjeno mjesto prvog vratara, koje je ostalo sporno nakon odlaska Sandra Sroka. Ime novog čuvara mreže NK Crikvenice trebalo bi se znati tijekom današnjeg dana. Pregovori su pred okončanjem...

S. Lončarić