Enigme prije početka natjecanja
Objavljeno: 01.08.2017.
Liga (za sada) kreće sa 15 klubova (??)

Plenum ligaša MŽL NS Rijeka za sezonu 2017/18 održan je na kultnoj Kantiridi. NK Crikvenicu zastupao je legendarni tajnik Drago Paulović - Šulc.

Najznačajnija odluka je da liga kreće sa neparnim brojem klubova - 15. Barem su se sa tim zaključkom razišli predstavnici klubova. Novi članovi lige su Vihor (Baška) i Uljanik (Pula), dok je ligu napustila Lokomotiva, koja se je preselila u 1. ŽNL NS Rijeka.

Novi trećeligaši su Pazinka i Rudar. Natjecanja počinju 26. kolovoza, a posljednje kolo igra se 2. prosinca. Nakon ždrijeba određeni su brojevi za Bergerove tablice i to: 1. Funtana, 2. Lošinj, 3. Crikvenica, 4. Otočac, 5. Grobničan, 6. Mladost (F), 7. Rovinj, 8. Cres, 9. Vihor, 10. Uljanik, 11. Vinodol, 12. Halubjan, 13. Orijent 1919, 14. Naprijed, 15. Nehaj.
Sukladno izvučenim brojevima u 1. kolu se sastaju: Lošinj – Nehaj, Crikvenica – Naprijed, Otočac – Orijent 1919, Grobničan – Halubjan, Mladost (F) – Vinodol, Rovinj – Uljanik, Cres – Vihor.

Tijekom današnjeg jutra zakotrljala se je nova lavina, koja najavljuje ipak ligu sa 16 klubova.Sve je moguće...

Utorak, 1. kolovoza (11,00) počela je nova runda pregpvora. Ovoga puta radi se o namjeri da i Borac iz Bakra uđe u ligu na upražnjeno neparno mjesto. A o tome rješeva IO NS PGŽ...

O ishodu sastanka crikvemoca-hr će pravovremeno izvjestiti.

Crikvenica danas počinje i sa serijom pripremnih utakmica i to sa gostovanjem u Senju kod Nehaja.

Struka i uprava kluba riješila je i pitanje vratara. Na vrlo delikatno igračko mjesto stati će Mauro Stipanov, koji je već sa momčadi.

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top