Nogometaši ovaj vikend rade prekovremeno
Objavljeno: 03.08.2017.
Ulazak u kolovoz intenizivirao je aktivnosti pod Kotorom. Nogometaši će u petak i subotu odigrati tri pripremne utakmice.

Nakon nerealizirane prve planirane utakmice sa Vihorom iz Baške, uslijedilo je gostovanje kod Nehaja i minimalni poraz nekompletnog sastava trenera Tea Ivića (3:2) od domaćina.

Već u petak (4.8) sa početkom u 18,00 sati naši nogometaši odigrati će pripremnu utakmicu sa Prigorjem Markuševac, sa kojima posljednjih godina u ovo vrijeme igraju redovito prijateljske utakmice. Prošle godine reultat je bio 4:2 (golovima Frančiškovića, Kune, Kvezića i Škore), nakon što su gosti vodili 0:2 u 37. minuti.

Mali podsjetnik na sastav Crikvenice na toj utakmici: Banić, Frančišković, Merle, Imamović, Smojver, Vukelić, Kuna, Butorac.Rubčić, Kvezić (u nastavku su još igrali: Prpić, Mijolović, Lekaj,Petrović, Škoro). NAPOMENA: Gosti su Crikvenici posudili vratara za ovu priliku....

Dan kasnije u subotu naši nogometaši kreću na najvišu nadmorsku visinu u Hrvatskoj na kojoj se igra natjecateljski nogomet. U Krivom Putu održati će se 22. Memorijal Senjskih vitezova u organizaciji NK Bunjevac-Gavran. Kada je sve naj, da spomenemo kako je ovo najstariji naš memorijalni turnir koji se igra na spomen velikih događanja iz naše povijesti, iz sada već pomalo daleke 1995. godine.

Na turniru igraju uvijek isti sudionici – Nehaj, Halubjan,Crikvenica i Bunjevac-Gavran. U posljednje dvije godine pobjednici turnira bili su nogometaši Nehaja.

Raspored turnira – Nehaj - Halubjan, Crikvenica -Bunjevac-Gavran. Nakon polufinala poražene momčadi igraju za treće mjesto, a pobjednici se bore za naslov. Utakmice se na turniru igraju u trajanju od 45 minuta (jedno poluvrijeme).

Prošle godine Crikvenica je tek nakon izvođenja kaznenih udaraca (0:0 -5:4) bila bolja od domaćina i sjajnog organizatora turnira, da bi u finalu Nehaj pogotkom Ivana Vukelića stigao do pehara za pobjednika turnira.

S. Lončarić