Nogomet - pripremna utakmikca
Objavljeno: 10.08.2017.
Kirci imaju dodatnog razloga za uznemirenost. Nekompletna momčad dva tjedna uoči 1. pretkola kupa NSH sa Bjelovarom, i samo petnaest dana do početka MŽL NS - zna se da se ništa ne zna.
Neke igrače trener Ivić mogao je vidjeti samo na slikama u natjecateljskim knjižicama. Prezaposleni Mazzarolli, Gašparović, Deni Rubčić ne dozvljavaju uigravanje momčadi, koja nakon 5 pripremnih utakmica ima samo jedan mršavi remi, sa zagrebačkim županijskim petoligašem...

Poveli su domaći golovima iskusnog Kune i Butorca, ali utakmica se igra i više od 60 minuta, a onda su gostujući jokeri Edi Buršić, prvo ime utakmice, i vječni Vanja Devčić počeli sa rezultatskim preokretom.

Kada je trener Strukan počeo sa izmjenama došlo je do dodatnog urušavanja domaće koncepcije. Deset gledalaca (u omjeru 4:6) mogli su uživati u golovima tek unišlog Stankovića.

Nećemo reći ništa novoga ako konstatiramo i ponovimo da se ni ove godine Crikvenica ne može osloniti na svoje vlastite igrače i morati će nastavak ljeta dosta grčevito krenuti u dodatno osvježenje rostera, jer je sadašnji kadar vrlo tanašan.

Slijedeću utakmicu Kraljevica igra u subotu na Bahalinu  sa Vinodolom, dok će Crikvenice igrati na Brnasima sa Halubjanom.

CRIKVENICA    2
KRALJEVICA    4

CRIKVENICA Gradski stadion. Gledalaca: 10. Sudac: Frlan (Čavle).

Strijelci: 1:0 - Kuna (23),2:0 - Butorac (30-11m), 2:1 - Burić (54), 2:2 - Burić (61),2:3 - Stanković (78), 2:4 - Stanković (85).

CRIKVENICA: Stipanov, Mijolović, J. Nemetz, Merle, Smojver, N. Nemetz, Begić, Kuna, Radomir, Butorac, A. Rubčić (još su igrali: Fazli, Murn, Njegovan, Ribarić, Prpić. Petrović, Škoro, Lekaj, Ban).
KRALJEVICA: Bilen, Poljičan, Šegota, Marušić, Marković, Znamenaček, Sirić, Devčić, Burić, Pravdica (još su igrali: Vidak, Kocijan, Klepac, Stanković).

S. Lončarić

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top