Rukometašice Murvice kreću u ponedjeljak
Objavljeno: 11.08.2017.
Kod rukometašica Murvice ništa se ne prepušta slučaju. Pripreme za novu sezonu kreću več u ponedjeljak.

Prvo okupljanje trener Mladen Prskalo zakazao je za 18,30 sati. Nakon radnog dogovora – kreće se sa radom.

Treninzi će se u svojem prvom dijelu, koji će biti posvećen punjenju akumulatora snage, izdržljivosti održavati uglavnom na Gradskom stadionu, atletskoj stazi i pomoćnom terenu NK Crikvenice. Od srijede igračice preuzima stručnjak za fizičku pripremu Marko Troskot, koji će cijediti znoj iz igračica, ukoliko se žele ponoviti prošlogodišnji uspjesi. U klubu smatraju da je vrijeme da se učini i iskorak. Stručnjak sa kojim Murvica odrađuje posljednjih godina sve bazične pripreme.

Svi znaju kako je rezultatski završila prošla godina u našem najboljem ne samo gradskom ženskom klubu. Danak neiskustvu uz niz zakulisnih igrica „prijateljskih klubova“ u okruženju, koštale su potentnu ekipu promocije u Prvu ligu. Satisfakcija je došla na kraju, kada su igračice Murvice deklasirale nove članice elitne lige na njihovom terenu u Ivaniću u velikoj slavljeničkoj večeri. U oba susreta sa prvakinjama iz Ivanića ostale su neporažene.

Nova sezona, novi izazovi. Uprava je sve poduzela da doslovno sve igračice iz prošlog prvenstva ostanu na broju i u slijedećoj sezoni. Odlazaka nema – svi su zadovoljni i jedva čekaju nove izazove. A biti će i poneki dolazak...

Od prvrog dana sa prvom ekipom raditi će i mlade reprezentativke Dilja Lekaj i Antonija Matijašić, a tokom tjedna u dogovoru sa trenerom mladih uzrasnih jategorija Zvonimirom Kutijom, broj igraćica na treninzima dodatno će se povećati sa još nekoliko nadarenih vlastitih igračica.

S.Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top