Rukometašice Murvice kreću u ponedjeljak
Objavljeno: 11.08.2017.
Kod rukometašica Murvice ništa se ne prepušta slučaju. Pripreme za novu sezonu kreću več u ponedjeljak.

Prvo okupljanje trener Mladen Prskalo zakazao je za 18,30 sati. Nakon radnog dogovora – kreće se sa radom.

Treninzi će se u svojem prvom dijelu, koji će biti posvećen punjenju akumulatora snage, izdržljivosti održavati uglavnom na Gradskom stadionu, atletskoj stazi i pomoćnom terenu NK Crikvenice. Od srijede igračice preuzima stručnjak za fizičku pripremu Marko Troskot, koji će cijediti znoj iz igračica, ukoliko se žele ponoviti prošlogodišnji uspjesi. U klubu smatraju da je vrijeme da se učini i iskorak. Stručnjak sa kojim Murvica odrađuje posljednjih godina sve bazične pripreme.

Svi znaju kako je rezultatski završila prošla godina u našem najboljem ne samo gradskom ženskom klubu. Danak neiskustvu uz niz zakulisnih igrica „prijateljskih klubova“ u okruženju, koštale su potentnu ekipu promocije u Prvu ligu. Satisfakcija je došla na kraju, kada su igračice Murvice deklasirale nove članice elitne lige na njihovom terenu u Ivaniću u velikoj slavljeničkoj večeri. U oba susreta sa prvakinjama iz Ivanića ostale su neporažene.

Nova sezona, novi izazovi. Uprava je sve poduzela da doslovno sve igračice iz prošlog prvenstva ostanu na broju i u slijedećoj sezoni. Odlazaka nema – svi su zadovoljni i jedva čekaju nove izazove. A biti će i poneki dolazak...

Od prvrog dana sa prvom ekipom raditi će i mlade reprezentativke Dilja Lekaj i Antonija Matijašić, a tokom tjedna u dogovoru sa trenerom mladih uzrasnih jategorija Zvonimirom Kutijom, broj igraćica na treninzima dodatno će se povećati sa još nekoliko nadarenih vlastitih igračica.

S.Lončarić