Kraj odmora za boćare - izvučeni parovi
Objavljeno: 23.08.2017.
Nakon što su u Pazinu izvučeni parovi za sve boćarske lige, stratezi u klubovima mogu početi sa kalkulacijama za sastave, odlaske na putovanja, jer su se sudionici u ligama poprilično promijenili.

Najviše novih sportskih suparnika na jogovima susretati će boćari BK Selce i BK Svete Jelene, jer su se od jeseni našli u ligi sa čak 11 klubova.

Pođimo redom...

Naš najeminentniji predstavnik u Drugoj ligi-sjever u svojem prvom nastupu u Jadranovu ugostiti će debitante u ligi, boćare Veteran Vuka, koji dolaze iz Osječko-baranjske županije. Riječ je o relativno mladom klubu (osnovan 1999), koji bilježi u posljednje vrijeme značajne rezultate. Nakon 7. kola (14.10) slijedi stanka, a prvenstvo se nastavlja u proljeće. Prvo kolo na rasporedu je 2. rujna. Favoriti su svakako domaći dečki !

Ojačani boćari Gornjeg Kraja Ladvić u 1. kolu (nedjelja, 3. rujan) imaju u ogledu sa susjedima iz Zagona najprije rasčistiti neke prošlogodišnje dugove, koji su u viši rang odveli boćare Kastva, a boćare iz Ladvića ostavili u „čistilištu“. I drugo kolo nije nimalo gostovanje u Dražicama protiv Rječine. Start će pokazati kakva je sezona pred boćarima Ratka Đeneša. Optimizma ne manjka...

U Općinskoj ligi koja kreće tjedan dana kasnije (8. Ili 10. rujna) potrebno je najprije predstaviti sve klubove, sa kojima će se susretati Selce i Sveta Jelena. To su Korensko, Brjda II, Ika, Škurinje, Grižane, Punat, Lovor Pobri, Kantrida, Banderovo, SV. Jelena i Selce. Zanimljivo ! Prvenstvo otvaraju Kantrida-Selce i Sv. Jelena-Banderovo.
Obim treninga se povećava, treba potvrditi prošlogodišnje domete, pa i učiniti iskorak akoje to moguće...

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top