Kiša prijeti boćarima već na startu
Objavljeno: 31.08.2017.
Više od dva mjeseca nad Crikvenicom nismo vidjeli niti oblačka.

Normalno da smo zaboravili gdje nam čak i stoje kišobrani. Ali...

Naredni vikend (2/3. rujan) kreću natjecanja u nama uvijek popularnim boćarskim ligama. A meteorolozi se ne šale u svojim najavama. Kako su naši boćari i njihove aktivnosti koje još nemaju krova nad glavom ovisne o ćudima vremena, podosta razloga za glavobolje imaju kjlučni ljudi Sv. Jakova iz Jadranova i Gornjeg kraja.

SV. Jakov iz Jadranova otvara sezonu u Drugoj HBL-sjever utakmicom sa Veteranom Vuka, novajlijom u ligi. Trener Vjeko Matetić se nada bodovima usprkos vremenu i maturalnim putovanjima.

„Vjerujem da krećemo u prvenstvo sa prvom pobjedom iako nam zbog maturalca neće biti Karla Šabana. Ukoliko nas vrijeme ne pomiluje, zna se sudbina i mjesto odigravanja utakmice. Selimo u Boćarski dom na Podvežici (15,00)“.

Na drugom kraju grada Ratko Đeneš dočekuje susjede iz Zagona. Domaćin je željan uzvrata za prošlogodišnji posrtaj koji je Gornji kraj stajao gubitka prvog mjesta.

„U slučaju da kiša pada i u nedjelju, kada su na rasporedu utakmice u 1. Županijskoj ligi, naš susret će se odgoditi. U niti jednom trenutku ne pomišljamo da bi nakon susreta sa Zagonom mogli ostati praznih rukava. Idemo na pobjedu....!“

Selce i Sv. Jelena sa natjecanjem kreću slijedeći vikend.

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top