Naši boćari odmah zauzeli vodeće pozicije
Objavljeno: 04.09.2017.
Odlično su otvorili sa visokim pobjedama naši boćari sezonu 2017/18.

Upravo kako se to od njih i očekuje. Autoritativno i beskompromisno...

Sv. Jakov je debitanta u Drugoj boćarskoj ligi-sjever sastav Veterana Vuka otpravio sa uvjerljivim rezultatom i pobjedom 18:4, (pre)dovoljnom da se u prvenstvo krene sa prvog mjesta.

Rezultati konkurencije: Sloga – Sv.Rok Klana 8:14, Ante Starčević – Lovran 7:15, Marčelji – Funtana 13:9, Sv.Luka –Mario Gennari 14:8.

Boćari SV.Jakova sada u kompletnom sastavu dočekuju Slogu, pa bi prema sadašnjoj konstelaciji snaga mladi sastav iz Jadranova mogao učvristiti prvo mjesto.

Iakoje bilo bojazni da će loše vrijeme odgoditi otvaranje sezone u 1. Županijskoj ligi susret Gornjeg Kraja Ladvić i Zagona Donji Zagon se je odigrao i okončan je visokom pobjedom jakog domaćina - 20:2. Gosti iz Zagona deklasirani su od strane domaćina, koji se je na ovaj način više nego obilato revanširao gostima za prošlogodišnji poraz koji je Gornji Kraj stajao gubitka naslova.

U ovoj konkurenciji rezultati 1. kola su slijedeći: Brajda – Brzac 18:4, Srdoči – Opatija 10:12, Frankopan – Rječina 18:4, Lošinj 90 – Krenovac 12:10.

U 2. kolu boćari Gornjeg Kraja Ladvić gostuju kod Rječine u Dražicama.

Idući vikend kreću sa natjecanjem i boćari BK Sv.Jelene koji dočekuju Banderovo, dok Selce gostuje na Kantridi.

S. Lončarić