Igračice Murvice večeras (20,30) u Opatiji
Objavljeno: 20.09.2017.

Još je samo 10 dana do početka natjecanja u drugoj ligi-zapad i prve utakmice Murvice u Velikoj Gorici protiv Udarnika.

Pripreme odlično protječu, odigrane su i dvije pripremne utakmice. Marko i Prco (treneri Murvice) zadovoljni su odrađenim. Ekipu su mimoišle i ozbiljnije ozljede, osim Dilje Lekaj, koja se je na turniru Murvice ozlijedila (zglob), pa je nosila longetu deset dana. Tijekom priprema ozbiljno su nametnule kandidaturu za prvu ekipu neke mlađe igračice, koje su još proljetos igrali u ekipi trenere Zvonka Kutije. Kaže struka da djevojke „lete parketom“.

Igračice koje su tijekom ljeta radile sezonske poslove uglavnom su se vratile fakultetskim i školskim obavezama, uprava je odradila svoje i prvenstvo za rukometašice može početi već danas.

U klubu su i više nego iznenađeni pojavom na treningu nekih dragih lica, igračica koje su ne tako davno nosile dres Murvice a iz raznih razloga su privremeno prestale (ozljede, odlasci u druge klubove) a sada su ponovno u trenažnom procesu. Za njih je poseban program pripremio kondicioni trener Murvice u suradnji sa stručnjacima ori iz HNK Rijeke sa kojima naš klub inače surađuje. Cilj je osposobiti i vratiti rukometu te vrsne igračice, naravno u razumnom roku, koji neće ponovno ugroziti njihovo zdravlje.

Inače večeras će u sportskoj dvorani u Opatiji, Murvica istrčati protiv Liburnije Opatije u potpuno novoj sponzorskoj sportskoj opremi. Vrijedno je istaknuti da na majicama i gaćicama Murvica ima nevjerovatnih 12 sponzorskih logotipa, pa naše igračice djeluju okićene kao božićno drvce. Primjer i drugim klubovima...
Treba se malo rastrčati, jer svi su sponzori upravo iz našeg grada, umjesto da se nemoćno i bespomoćno gleda u nebo, lome prsti i očekuju proračunska sredstva iz gradske kase.

„To nan je malo...“

A upravo tragom ovih vapaja priprema se posebni serijal koji će komparirati doslovno svaki klub koji djeluje u našem gradu sa konkurencijom, odnosno sa klubovima sa kojima se natječe u istom rangu natjecanja.

Istraživanje se privodi kraju (autor S.L ima problema sa vidom, a boravio je tjedan dana i u bolnici, pa su rezultati malo stali) i biti će vrlo zanimljivi.

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top