Crikvenica može povećati bodovni saldo
Objavljeno: 21.09.2017.
ČETVRTA NOGOMETNA LIGA NS RIJEKA - 5. KOLO

Krenuo je lov za vodećim dvojcem, koji bi već nakon subote mogao biti uspješan.

Vodeći tandem Nehaj i Naprijed već su se malo odvojili od pratnje, ali u 5. kolu kreću na složena gostovanja.

Derbi je na Valbruni gdje žuti dočekuju Naprijed. Rovinj se je i na Krimeji pokazao kao kvalitetan sastav. Momčad Marina Mikca mogla bi sa uspjehom u Rovinju preuzeti vrh.

Uskoci idu na svoje najduže gostovanje desetkovani. Na kup utakmici sa Osijekom ostali su bez Čačića i Prpića. uz već ranije požutjelog Hajdinija i Pejanovića.

Brodograditelji su prema najavama krenuli beskompromisno, a priliku da ostanu na pobjedničkom putu su gosti iz Vinodola, koji su za svoje navijače i dalje nepoznanica. Do petog kola još nisu zaigrali na Bahalinu. Predstaviti će se u utorak, kada igraju zaostalu utakmicu sa Vihorom.

Nogometaši sa Baške su isto tako do sada više gostovali, ali sada im u goste dolazi Halubjan, koji je spojio dvije uzastopne pobjede.

Crikvenica je promijenila jesenske navike igranja. Kirci imaju več četiri boda, a pred njima su dva vezana domaćinstva u kojima se nadaju punom plijenu. Prva prepreka su susjedi iz Bakra, klub koji je samo godinu dana mlađi od naših nogometaša. Kuriozitet je i činjenica da u petom kolu već treći puta pravdu dijelu sudac Skender, koji je već dva puta sudio kircima u ovom prvenstvu. Svaki puta odlično ! Situaciju u sastavu trener Ivić ocjenjuje obećavajućom: „Jučer je virozu dobio Begić, ali se vraća Vukelić. Odigrao je na Lošinju dobrih 20 minuta. Počeo je trenirati i Merle, dok sa treninga zbog obuke nedostaje Mazzarolli, ali će se pojaviti na treningu u petak, Stanje travnjaka je vrlo dobro.Jučer je čak Dubravko (Jeličić, op.p) kosio teren, znači spremni smo za utakmicu“.

Borbeni Otočac ima priliku povećati svoju bodovnu zalihu u utakmici sa za sada neuvjerljivim Lošinjom.

Drugi otočani, nogometaši Cresa dočekuju Orijent 1919, koji nakon ispadanja iz županijskog kupa traži hitnu rehabilitaciju. Vrlo neizvjestan susret...

Grobničan bi pobjedom protiv Funtane, koja se još traži nakon internih problema, izbrisao gorak okus poraza u Senju.

Parovi 5. kola (23.09. 16,30): Uljanik- Vinodol, Mladost (F) - Nehaj, Rovinj - Naprijed, Crikvenica - Borac, Otočac - Lošinj, Grobničan - Funtana, Cres - Orijent 1919, Vihor - Halubjan.

S. Lončarić