Rukometni turnir ŽRK Murvice
Objavljeno: 20.11.2017.
Rukometašice Murvice u punom su trenažnom procesu.

Jedan dio igračica još i radi, neke djevojke su se vratile sa maturalnih putovanja (uz to i bolesne), a zabrinjavajuće vijesti dolaze i za stručni stožer, jer su najavljeni i neki prestanci igranja.

Konkretno Iris Smoljan je već ranije najavila mogućnost da od jeseni prestaje sa igranjem, jer teško može usklađivati sportske i sve složenije fakultetske obaveze. Dosta iznenađujuće je odjeknula i vijest uoči finiša priprema, da i Ivana Jurčić zbog dvokratnih radnih obaveza (rad u dvije smjene) više ne može kvalitetno pratiti obaveze igranja i treniranja. Po svemu sudeći i Marijeta Lekaj će dio jesenskog dijela prvenstva izbivati neka kola.

Amaterski ženski sport u kojemu se igra sa ljubavlju, baziranim na dobrim odnosima unutar uprave i igračica, isto ima određeni rok trajanja. Radne i fakultetske obaveze, ljubav koja vremenom preraste u želju za formiranjem obitelji, skraćuje rok trajanja na što u svakom klubu trebaju spremno i promptno djelovati. Murvica se iz godine u godinu okreće uvijek novim i mlađim igračicama, što će i ove godine biti značajka klupske orijentacije. Naravno, to ne isključuje visoke ambicije Murvice.

Ove subote (9. rujna) ŽRK Murvica organizira u Gradskoj sportskoj dvorani prigodni pripremni turnir, koji će početi već u 15,3o sati utakmicom kadetkinja Murvice i ŽRK Liburnije Opatija. Utakmica će se igrati 2x15 minuta.

Nakon toga igrati će se klasični triangl uz sudjelovanje Senie, Liburnija Opatije i organizatora turnira ŽRK Murvice.

Vrijedi zaviriti u dvoranu, posebno za ljubitelje nogometa, koji će na Gradskom stadionu moći pratiti utakmicu 3. kola IV nogometne lige NS Rijeka. Kombinirano praćenje utakmice...

S. Lončarić

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

Top