×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/donacija_izvor
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/donacija_izvor

p1020236Jučer je zamjenik gradonačelnika Senko Smoljan ravnatelju Dječjeg doma „Izvor“ u Selcu Nikici Sečenu svečano uručio donaciju od 10.000 kn za nabavku službenog vozila za potrebe Doma.  Primopredaja se održala u sklopu tradicionalne blagdanske priredbe koju su priredila djeca iz Doma te učenici OŠ Vladimira Nazora i Zvonka Cara. Ravnatelj Nikica Sečen svim je okupljenima poželio ugodne blagdane te najavio skorašnje novosti u radu ustanove u skladu sa socijalnom politikom Vlade.  Dječji dom „Izvor“ u novoj će se godini transformirati u Centar za pružanje usluga u zajednici, s naglaskom na socijalno ugrožene skupine s područja Grada Crikvenice i Primorsko-goranske županije. Dom će stoga započeti rad s djecom s teškoćama u razvoju te u program „Pomoć u kući“ dostavom hrane. Također postaje centar za udomiteljstvo te je ravnatelj pozvao sve obitelji koje bi željele udomiti djecu da se jave.

Također je najavio aukciju slika poznatih slikara s našega područja koja će se u utorak, 28. prosinca 2010. g. s početkom u 19,00 h održati u Restoranu „Sabbia“ u Crikvenici. Sav prihod od prodaje slika namijenjen je nabavci službenog vozila za potrebe Doma.

{gallery}donacija_izvor{/gallery}

Top