Očekuje nas još jedan zanimljiv i raznolik maškarani tjedan u Crikvenici.

 

U četvrtak, 17. veljače 2011. će se, u organizaciji Dječjega vrtića “Radost” te pod pokroviteljstvom TZG Crikvenice i Grada Crikvenice, od 17 do 19 sati u maškaranome šatoru održati zabavno poslijepodne za djecu. Program će se sastojati od raznih zabavnih igara za roditelje i djecu i plesova uz glazbu, a izdvajamo sljedeće: pačji ples, kaubojski ples, ples s metlom, igra dodavanja balonom, bušenje balona, prenošenje balona na tanjuru i dr.

 U petak,18. veljače će se u 18 sati u šatoru održati Maškarani dječji talent show, u kojemu će se djeca osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora predstaviti pjesmom, plesom i mnogim drugim talentima.

 U subotu, 19. veljače će u večernjim satima sve posjetitelje maškaranoga šatora zabavljati legendarni Jole.

 U nedjelju, 20. veljače se u 16 sati u maškaranom šatoru svi posjetitelji mogu opustiti i zabaviti uz čajanku, tombolu i glazbu grupe "Trend".

 

Detaljnije informacije o svim maškaranim događanjima se mogu pronaći na internetskoj stranici: www.maskare.net. Organizator ovogodišnjih maškara u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Apoksiomen" d.o.o., a pokrovitelj Grad Crikvenica.

 

Top