U Crikvenici će se od 14. do 17. travnja 2011. godine na Trgu Stjepana Radića u centru održati 5. po redu Festival cvijeća, manifestacija sastavljena od prodajne izložbe cvijeća, sadnica i vrtnog programa te prigodnih edukativnih predavanja. Posjetitelji će u sklopu Festivala cvijeća od iskusnih stručnjaka moći saznati brojne korisne savjete o uzgoju i njezi biljaka te uređenju interijera i eksterijera. Radno vrijeme sajma je od 10,00 do 19,00 h.

Svečano otvorenje Festivala je u četvrtak, 14. travnja u 12,00 h na Trgu Stjepana Radića, u sklopu kojega će s prigodnim programom nastupiti djeca osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora te Dječjega vrtića "Radost". Nakon toga će u galeriji TZG Crikvenice (Trg Stjepana Radića 1 c) biti otvorena prigodna izložba dječjih radova. U 12,30 će u Gradskoj vijećnici u Crikvenici (Preradovićeva ulica 1) Ljiljana Vegrin, dipl.ing.agr., održati predavanje na temu "Palme u Crikvenici".

U petak, 15. travnja, će Ivan Lesinger u 11 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici održati zanimljivo predavanje "Hrana i ljekovito bilje".

 

Organizatori 5. Festivala cvijeća su TZG Crikvenice i "Istarski sajam d.o.o.", a pokrovitelj Grad Crikvenica.

Top