Udruga za unapređenje kvalitete življenja „Kušac“ u travnju će u Crikvenici održati nekoliko zanimljivih aktivnosti. U subotu, 23. travnja s početkom u 19,00 sati u Gradskoj vijećnici će se održati prvo predavanje u ciklusu predavanja „Um, duh i tijelo“ s prezentacijom najjednostavnijih tehnika pomoći, samopomoći i iscjeljivanja za otklanjanje smetnji na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou.  U predavanje su uključene razne praktične vježbe uz mogućnost konzultacije.

            U nedjelju, 24. travnja, od 09,00 sati, članovi Udruge „Kušac“ pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u aktivnosti programiranja kristala i polaganja kristala u more duž obale od Selca do Jadranova s broda „Šare“ u sklopu svjetskog projekta „Volim planetu Zemlju“.  Svi koji posjeduju kristale i voljni su ih programirati za dobrobit planeta Zemlje pozvani su da se pridruže projektu.

            Udruga je započela i suradnju s Univerzitetom BKSWU, te će se u sklopu te suradnje u subotu, 14. svibnja 2011. od 10,00 do 17,00 sati u Gradskoj vijećnici  u Crikvenici održati tečaj samovodstva koji će održati Sandra Baksa, prof. Predavanje „Tesla metamorfoza iscjeljivanja i svjetlosnog tijela“ održat će se u petak, 20. svibnja 2011. u riječkoj Filodramatici. Predavači su članovi Udruge „Kušac“.

            Drugo predavanje iz ciklusa „Um, duh i tijelo“ održat će se 28. svibnja 2011. g. u 19,00 sati u Gradskoj vijećnici u Crikvenici.

            Udruga  „Kušac“ će i u sljedećim mjesecima nastaviti s redovitim aktivnostima – radionicama obiteljskih konstelacija, Tesla metamorfoze iscjeljivanja i svjetlosnog tijela, rekonekcijska iscjeljivanja, soul work radionicama te osobna savjetovanja o mogućnostima izbora metoda za najefikasnije rješavanje problema u svim životnim segmentima.

Top