×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/dan_pobjede
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/dan_pobjede

P1030849Na području Grada Crikvenice i ove će godine prigodnim programom biti obilježen Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 5. kolovoza. Tim će povodom zajednička delegacija Grada Crikvenice i udruga proisteklih iz Domovinskog rata u četvrtak, 4. kolovoza 2011. g. položiti cvijeće i zapaliti svijeće na centralnim križevima i grobovima branitelja na grobljima u Grižanama, Selcu,  Crikvenici, Dramlju i u Jadranovu.

Na sam blagdan, 5. kolovoza 2011. g. u 10:00 sati, delegacija Grada Crikvenice sudjelovat će na tradicionalnom obilježavanju Dana pobjede u Zalužnici zajedno s delegacijama iz gradova Senja, Novog Vinodolskog te općina Brinje, Vinodolska i Vrhovine. Zajednička delegacija će u Zalužnici položiti vijence i zapaliti svijeće na spomen-obilježju poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata.

 Istoga će se dana u 19:00 sati u Župnoj crkvi Uznesenja BDM u Crikvenici održati sveta misa za branitelje, a u 21:00 sat će u istoj crkvi prigodni blagdanski koncert održati pijanist Vitomir Ivanjek sa gošćom Bojanom Klepač.

{gallery}dan_pobjede{/gallery}

 

Top