Obavještavamo sve ugostitelje i obrtnike koji su zainteresirani za produženje radnog vremena za vrijeme održavanja manifestacija povodom državnog blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, Dana Grada Crikvenice te Ribarskog tjedna kojeg organizira Turistička zajednica Grada Crikvenice, što znači u razdoblju od 05. do 07. kolovoza, zatim u razdoblju od 12. do 15. kolovoza te u razdoblju od 27. kolovoza do 03. rujna 2011. godine, da produženje radnog vremena mogu ostvariti podnošenjem zahtjeva Gradu Crikvenici.

Također obavještavamo sve zainteresirane da je Gradonačelnik Grada Crikvenice odobrio postavljanje lokacija za održavanje tradicionalnog sajma povodom blagdana Vele Gospe, u trajanju od 08. kolovoza do 16. kolovoza 2011. godine.

Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša izdavat će odobrenja za nenaplatno korištenje javne površine odabranim zakupnicima, a vezano na asortiman robe koji nude, osim prodaje proizvoda od tekstila koja se ne dozvoljava.

Nadzor nad provođenjem će obavljati Komunalno redarstvo Grada Crikvenice, koje će ukloniti onog zakupnika koji ne prodaje robu iz izdanog mu odobrenja ili se ne pridržava ostalih uvjeta iz odobrenja.

 

Top