Biciklistički klub „Crikvenica” organizira tradicionalnu biciklijadu „Panorama Vinodola”.

 

Datum i vrijeme održavanja biciklijade: subota, 03.09.2011. od 13:00 h.

Mjesto okupljanja: Trg S. Radića (Centar Crikvenice)

Start sportske rute: 14:00h

Start rekreativne rute: 15:00h.

 

Organizator bicikijade osigurava piće i okrjepu tijekom i nakon održavanja biciklijade. Vozi se na vlastitu odgovornost, a organizator ne odgovara za počinjenu eventualnu štetu sudionika prema trećim osobama. Obavezno koristiti zaštitnu kacigu.

Startnina: 0,00kn

 

Sportska ruta: Polazak iz centra Crikvenice asfaltiranom cestom prema Grižanima gdje se skreće na strmi makadamski uspon prema Peskima (bunker). Nakon uspona vozi se po makadamu do brda Tić gdje se pruža odličan pogled na cijeli Kvarner (poželjno za slikanje). Nakon Tića vozi se asfaltnom cestom prema Plasama gdje se skreće lijevo, i nakon kilometra ponovno lijevo na makadamski spust prema Križišću. Od Križišća dalje asfaltnom cestom vozi se prema Driveniku gdje je mjesto okupljanja sportske i rekreativne grupe. Nakon kraćeg druženja, zajedno put nastavljamo prema Crikvenici. Dužina sportske rute iznosi 50km, sa ukupnom visinskom razlikom od 950m.

 

Rekreativna ruta: Polazak iz centra Crikvenice asfaltiranom cestom prema Triblju (potreban oprez jer se vrši rekonstrukcija ceste). U Triblju se skreće na makdamski put koji vodi oko jezera HE ‘’Vinodol’’ te dalje makadamskim i šumskim putevima uz potok i stare mlinove do stare kule u Driveniku.

Dužina rekreativne rute iznosi 18km, sa visinskom razlikom od 100m.

 

Predprijave: Predprijave nisu obavezne, ali su poželjne te se vrše na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osobe za kontakt: GRŠO MATAIJA (098/9733-066), ROBERT ŠANDL (098/496-061)

U slučaju lošeg vremena biciklijada se odgađa.

Top