×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/potpis_koncesija ×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/potpis_koncesija

P1030955Nakon provedenog postupka davanja koncesije za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu na području Grada Crikvenice na linijama:  Crikvenica-Dramalj-Jadranovo–Dramalj-Crikvenica; Crikvenica-Selce-Crikvenica; Crikvenica-Gornj kraj-Crikvenica, zamjenik gradonačelnika Veselko Mutavgjić danas je potpisao ugovor o koncesiji s tvrtkom „Autotrans" d.o.o. iz  Rijeke.

Zamjenik Mutavgjić je istaknuo da se uspješno provedeni pilot-projekt javnog prijevoza koji je povezao sva četiri crikvenička mjesta, odnosno prijevoz popularnim City Busom, koncesioniranjem podiže na novu razinu kvalitete, nudeći korisnicima novi i poboljšani standard gradskog prijevoza. S obzirom na povećanje intenziteta prometa, uskoro se očekuje i povećanje broja putnika.

Predsjednik Uprave tvrtke „Autotrans“ d.o.o., Zvonko Krmpotić istaknuo JE da će korisnicima javnog prijevoza na raspolaganju biti dva autobusa minimalnog kapaciteta od 19 sjedećih mjesta. Cijena karte je izuzetno povoljna – mjesečna karta stajat će 150 kuna, komplet od 10 karata stajat će 60 kuna, a pojedinačna će karta stajati osam kuna, što je gotovo simbolična cijena s obzirom na redovite cijene javnog prijevoza u Hrvatskoj. Grad Crikvenica subvencionira javni prijevoz godišnjim iznosom od 367.887,00 kn, "Autotrans" će plaćati Gradu Crikvenici naknadu za koncesiju u godišnjem iznosu od 71.000,00 kuna, a ugovor s „Autotransom“  sklopljen je na pet godina. U sezoni se očekuje veći intenzitet i potreba za uslugama javnog prijevoza, a predstavnici „Autotransa“ su najavili prilagođavanje svoje usluge sukladno potrebama korisnika.

{gallery}potpis_koncesija{/gallery}

Top