×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/Tjedan_mobilnosti2
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Tjedan_mobilnosti2

P1040535Obavještavamo sve zainteresirane da se današnja akcija proširivanja zelenih površina u OŠ Vladimira Nazora i Zvonka Cara neće održati zbog kiše. Sutra će se u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo PGŽ i Planinarskim društvom „Strilež“, na Trgu Stjepana Radića u Crikvenici održati promocija nordijskog hodanja. Okupljanje je predviđeno u utorak, 20. rujna 2011. u 17:00 sati  na maloj paladi (Trg Stjepana Radića u Crikvenici). Svi sudionici će imati priliku isprobati tehniku nordijskog hodanja u laganoj šetnji do uvale Pazdehova u Dramlju, gdje je također predviđena okrepa tradicionalnim crikveničkim jelom - batudom.

Aktivnosti koje su se u sklopu kampanje održale prošloga tjedna i ovoga vikenda privukle su veliki broj rekreativaca. Sunčana subotnja biciklijada do Selca privukla je brojne bicikliste iz Hrvatske i inozemstva. Uz bicikliste, u Selce su krenuli i šetači, a svih je zajedno po povratku na Trgu Stjepana Radića dočekala crikvenička batuda te kolači koje je za ovu manifestaciju donirao „Jadran“ d.d. Crikvenica. Druženje biciklista na trgu je uz zabavni program potrajalo do kasnih popodnevnih sati. Biciklijadu su organizirali Biciklistički klub „Crikvenica“, Savjet mladih Grada Crikvenice te udruge mladih sa crikveničkog područja. Veselo je bilo i u nedjeljnoj šetnji Ljubavnom cesticom. Šetalo se do gradine Badanj, a šetači su se uz vodiča imali prilike upoznati i sa poviješću ove popularne crikveničke šetnice.

Prošli su se tjedan u sklopu kampanje učenici od 4. do 6. razreda OŠ Zvonka Cara natjecali u spretnosti vožnje bicikla na poligonu. Natjecanje je organizirao učitelj Ivo Tkalec, voditelj prometne skupine čijom je zaslugom upravo ova crikvenička škola dobila prvi poligon takve vrste u Primorsko-goranskoj županiji.

Akivnosti u sklopu ovogodišnjeg Europskog tjedna mobilnosti su sponzorirali GKTD „Murvica“, „Jadran“  i „Autotrans“.

{gallery}Tjedan_mobilnosti2{/gallery}

Top