×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/crikven1/public_html/images/prijem_maratonci
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/prijem_maratonci

P1070647Gradonačelnik Damir Rukavina i zamjenik gradonačelnika Senko Smoljan jučer su u Gradskoj upravi upriličili svečani prijem za najmlađe sudionike ovogodišnjeg, 102. Plivačkog maratona Šilo-Crikvenica. Noa Pahlić i Enrino Škiljan, oboje rođeni 1994. godine, učenici drugog razreda i članovi Crikveničkog plivačkog kluba, preplivali su zahtjevnu dionicu od tri i pol kilometra u kraćem roku od zadanoga od sat i pol. Gradonačelnik im je čestitao na tom velikom uspjehu i uručio im novčane nagrade pohvalivši njihov trud i istaknuvši kako će njihovo postignuće zacijelo motivirati mnoge njihove vršnjake da se i oni okušaju na najstarijem hrvatskom plivačkom maratonu. Gradonačelnik je odao priznanje i predsjedniku Crikveničkog plivačkog kluba Eduardu Ripplu, čiji klub već godinama kontinuirano radi s plivačkim talentima od najmlađe dobi, a uspjeh kluba se najbolje očituje u velikom broju osvojenih medalja na državnim i međunarodnim natjecanjima.

            Predsjednik Crikveničkog plivačkog kluba Eduard Rippl istaknuo je kako je tradicionalni Plivački maraton Šilo-Crikvenica iz godine u godinu sve priznatiji na državnom, ali i međunarodnom nivou, što najbolje pokazuje sve veći broj prijavljenih plivača iz godine u godinu. Na maratonu svake godine sudjeluje i velik broj plivača iz Crikveničkoga plivačkog kluba, istaknuvši da je Noin i Enrinov uspjeh pravi uspjeh kluba i crikveničkog plivanja. Klub posebnu pažnju pridaje radu s najmlađima; u njemu godišnje nauči plivati 50-ak mališana.  

{gallery}prijem_maratonci{/gallery}

Top