dsc_0193Danas na području Grada Crikvenice obilježavamo Dan sigurnosti u prometu u sklopu Europskog tjedna kretanja 2012. g. Tim povodom u osnovnim školama Vladimira Nazora i Zvonka Cara i Dječjem vrtiću „Radost“ policijski službenici iz Policijske postaje Crikvenica održavaju predavanja o sigurnosti u prometu, a u Vinodolskoj i Kotorskoj ulici školske eko patrole broje sudionike u prometu kako bi se dobili podaci o gustoći prometa. Na prometnom poligonu OŠ Zvonka Cara, prvome takve vrste u županiji, učenici trećih, četvrtih i petih razreda usavršavaju vožnju bicikla pod nadzorom mentora Iva Tkaleca.   

U srijedu, 19. 09. 2012., će Tamara Kalanj iz Ronilačkog centra „Mihurić“ u Selcu održati prezentaciju ronjenja i ronilačke opreme osnovnoškolcima s početkom u 10:30 h, a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da dođu do „Mihurića“ i saznaju više o ronilačkom sportu. Ronilački centar „Mihurić“ održava i sve popularniju Školu ronjenja, a više informacija saznat ćete upravo na prezentaciji.

Sutra će u 18:00 h dr. Avelino Baretić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ održati predavanje u Domu zdravlja Crikvenica povodom obilježavanja Tjedna borbe protiv tuberkuloze.

Top