Za samo dva dana počinju Dani Frankopana u Crikvenici
Objavljeno: 26.06.2013.

Za samo dva dana će Crikvenica uploviti u srednji vijek! U petak, 28. lipnja, u 19 sati će ispred Crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, pokraj Hotela "Kaštel" u Crikvenici, biti svečano otvoreni 2. Dani Frankopana.

Posjetitelji Crikvenice će 28. i 29. lipnja uživati u bogatom i maštovitom programu koji će im otkriti sve tajne srednjega vijeka, jednoga od najzanimljivijih povijesnih razdoblja. Na srednjovjekovnome sajmu će biti predstavljeni stari zanati, nekadašnji način trgovanja, viteški tabori i brojne druge zanimljivosti, koje će izmamiti osmijeh na licu suvremenog promatrača. Poseban doživljaj će pružiti viteški turniri, noćne opsade, nastupi srednjovjekovnih zabavljača, mimohodi srednjovjekovnih družina, pucanje iz katapulta i žongliranje

vatrom. Očekuje nas i bogata srednjovjekovna trpeza prepuna iznenađenja, zanimljive radionice (streličarstvo, mačevanje, minijatura, glagoljica i dr.) te zabava uz srednjovjekovne svirače, pjevače, glumce i zabavljače.

Dođite na Dane Frankopana u Crikvenici, priuštite si vrhunski doživljaj, upoznajte čaroban svijet srednjega vijeka i zabavite se!

Veselimo se Vašem dolasku!

Organizator Dana Frankopana je Turistička zajednica Grada Crikvenice. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, "Jadran" d.d. u stečaju, GKTD "Murvica" d.o.o., "Krasnica" d.o.o., Club Adriatic, Hotel "Selce", Hostel "Karlovac" i Hotel "Riviera".

Top