Veseli maškarani vikend u Crikvenici
Objavljeno: 14.01.2015.

Dan po dan, tjedan brzo proleti i vrijeme je za još jedan maškarani vikend!

A kakva nas maškarana iznenađenja  očekuju na Rivijeri Crikvenica 17. i 18. siječnja?

Veliki maškarani šator na parkiralištu"Riviera" u Crikvenici ove će subote, 17. siječnja, ugostiti još jedno od dragih lica s hrvatske glazbene scene. Dolazi nam Dražen Zečić, koji će rasplesati sve generacije, maškarane i nemaškarane posjetitelje, Crikveničane i njihove drage goste iz bliže i dalje okolice.

Zabava započinje već oko 20 sati, kada će slatka glazbena uvertira biti domaće glazbene snage - grupa "Trend".

Nedjelja, 18. siječnja, rezervirana je za naše najmlađe ljubitelje maškara. Održat će se tradicionalna Dječja maškarana povorka, a ulice Crikvenice će preplaviti šarolike i razigrane maškarice i uljepšati nedjeljno popodne svim posjetiteljima. Grupe će se početi okupljati u 13 sati na Crnom molu, odakle će krenuti prema centru Crikvenice te se predstaviti publici na Trgu Stjepana Radića. U slučaju kiše, sve će se grupe predstaviti i družiti u šatoru na parkiralištu "Riviera" od 14 sati.

Na jednoj od najvećih dječjih povorki na ovome području sudjelovat će oko 900 djece, i to iz Dječjeg vrtića "Radost" iz Crikvenice i crikveničkih osnovnih škola Zvonka Cara i Vladimira Nazora, skupa s podružnicama tih odgojno-obrazovnih ustanova iz Crikvenice ("Thalassotherapia"), Dramlja, Jadranova i Selca te gosti iz okolice (Novi Vinodolski, Kraljevica, Bakar, Hreljin itd.). Pridružit će nam se i mali Grobnički dondolaši, koji će na poseban način predstaviti bogatu tradiciju svoga kraja.
Nakon povorke će se u maškaranome šatoru nastaviti zabava uz grupu "Trend".

Uz TZG Crikvenice, u organizaciji Dječje maškarane povorke sudjelovat će Društvo "Naša djeca" Grada Crikvenice te brojni volonteri iz udruga umirovljenika s područja Grada Crikvenice.

Ne zaboravite zaviriti u našu "Veselu maškaranu škrinjicu", gdje možete pronaći brojne pogodnosti za vrijeme maškara, poput smještaja, posebne ponude hrane i pića te popusta na razne proizvode i usluge. Detalje o lokacijama pronađite na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica ili nas posjetite u Turističko-informativnom centru Crikvenica (prizemlje Hotela "International").

Probudite maštu, nabacite masku i osmijeh na lice pa pravac na Maškare u Crikvenici!

Veselimo Vam se!

Pratite nas i na www.maskare.netwww.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Organizator Maškara 2015. u Crikvenici je Turistička zajednica Grada Crikvenice, suorganizator "Krasnica" d.o.o. Rijeka. Pokrovitelji su Grad Crikvenica, Hrvatska turistička zajednica, TZ Kvarnera, "Eko-Murvica" d.o.o., "Hyper dizajn", "Adrialin" i Ožujsko pivo.

Medijski pokrovitelji su Radio Rijeka, Novi list, Radio Korzo i Radio otok Krk.


Top