VESELA MAŠKARANA RIVIJERA
Objavljeno: 04.02.2015.

Pred nama su nova zanimljiva i zabavna maškarana događanja na Rivijeri Crikvenica.

Ne moramo čekati vikend, jer zabava počinje već u četvrtak, 5. veljače. U Gradskoj galeriji u Crikvenici će se od 18 do 20 sati održavati zanimljiva karnevalska radionica "Izradite svoju krinku" pod stručnim vodstvom crikveničke meštrice Neli Barac. Materijal, alat i poduka su besplatni, a polaznici mogu izrađene krinke zadržati kao uspomenu. Prijaviti se može na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Drugi po redu maškarani četvrtak u Selcu (5. veljače), pod imenom Fusti, uljepšat će selačka Mantinjada, koja od 16 sati kreće po mjestu, uz pjesmu i svirku. Nakon toga slijedi maškarana zabava u Domu prosvjete uz grupu "Fortunal".

Petak navečer, 6. veljače, pravi je dan za veselu maškaranu feštu u Domu kulture u Jadranovu.Zabava počinje u 21 h, a svirat će Mauro Staraj i "La Banda" i grupa "Point".

U subotu, 7. veljače, u 16 sati u šatoru u Crikvenici počinje Otvoreni maškarani pikado turnir, na kojemu vlada natjecateljski duh, uz puno smijeha i ugodnog druženja brojnih sudionika, i to ove godine preko 30 pijavljenih ekipa.

Glazbeni program u crikveničkome maškaranome šatoru u 20 sati otvara grupa "Trend", a glazbeni gosti večeri su veseli i dinamični "Koktelsi".

Maškarana subotnja zabava održat će se i u Domu prosvjete u Selcu, s početkom u 21 h, uz grupu "Robert Manestar & Robinzoni", dok će u Hrvatskome narodnom domu u Dramlju u 20 sati početi svirati grupa "Point".

Nedjelja, 8. veljače, rezervirana je za opušteno maškarano druženje u sva četiri mjesta rivijere. U maškaranome šatoru u Crikvenici u 15 h započet će čajanka i tombola, a u domovima u Dramlju i Jadranovu maškarane čajanke kreću u 16 sati. U Selcu će se održati Dječja reduta, a u 15 h počet će i zabavno poslijepodne u Domu prosvjete. Svirat će "Robert Manestar & Robinzoni".

Naši posjetitelji još uvijek mogu uživati u pogodnostima koje pruža "Vesela maškarana škrinjica" u Crikvenici, poput smještaja po promotivnim cijenama, raznovrsne ponude jela, pića i odjeće ili kozmetičkog tretmana. Detalji o lokacijama se nalaze na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica.

Opustite se i zabavite s nama na maškaranim događanjima na Rivijeri Crikvenica!

Veselimo se Vašem dolasku!

Ne zaboravite, sve maškarane novosti možete pratiti na www.maskare.netwww.rivieracrikvenica.com te Facebook stranici Maškare Crikvenica.


Top